Baywatch

A legjobb online kaszinó

Baywatch Slot felülvizsgálata

Baywatch

A Baywatch című amerikai televíziós sorozat (Oroszországban Baywatch néven) aligha tekinthető a világ filmművészetének remekművének. Azonban sem a nyilvánvalóan gyenge cselekmény, sem a primitív színészi játék, sem más hiányosságok nem akadályozták meg, hogy a legnézettebb sorozatként bekerüljön a Guinness Rekordok Könyvébe. Képzeljük csak el: több mint egymilliárd százmillió néző látta!

Több évadon keresztül számos színész játszott benne, de a közönség valószínűleg a híres Pamela Andersonra emlékezett leginkább. A látványos hölgy kiemelkedő alakja háttérbe szorította a rajongók szemében a színészi játékát, ami még egy ilyen primitív filmhez képest is gusztustalan.

Egyszóval, aki szeretne elmerülni a hazai televízióban elsőként bemutatott westernsorozat emlékeiben, és egyúttal a szerencséjét is próbára tenné, az kipróbálhatja az új ingyenes Baywatch nyerőgépet.

 • Maximális arány400
 • Maximális szorzás3000:1
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma20

Játssz Baywatch nyerőgépet

A Baywatch egy öt tárcsás videojáték húsz sorral, amelyek száma saját belátásod szerint változtatható. A modell bónuszjátékokkal, különleges szimbólumokkal és egyéb lehetőségekkel rendelkezik. A Tropez Casino nyerőgép Baywatch megengedett játszani egy soronként húsz centtől húsz euróig terjedő áron. Így összesen akár négyszáz euróig is pörgethetsz. A nyerő kombinációkat az első tárcsával kezdődően az aktív vonal mellett lévő három vagy több azonos szimbólum alkotja. A kifizetés a következőképpen kerül kiszámításra: a sortétet megszorozzuk a kombináció együtthatójával (legfeljebb x3000). Csak az egyes vonalak legmagasabb kombinációja fizet. A Baywatchban nincs dupla kifizetésű játék.

Baywatch online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

A Baywatch gép fő szimbólumai természetesen a Baywatch sorozat főszereplőinek képei. A képernyőn egy csónak, egy robogó és más, a fuldoklók mentéséhez szükséges tárgyak is láthatók. Ezen kívül a szimbólumok a játékkártyák címletei a kilenctől az ászig. A nyerőgépben több különleges szimbólum is található: Wild (CJ Parker - Pamela Anderson hősnője), Scatter (a Baywatch céglogója), Bonus (sziréna lámpa és a Rescue Feature felirat). A scatterek a képernyőn való elhelyezkedésüktől függetlenül kombinációkat alkotnak. A kifizetések a teljes tét alapján kerülnek kiszámításra (egytől százötvenig, ami a szimbólumok számától függ). Három vagy több Scatter bármelyik pozícióban tizenkét ingyenes játékra jogosít, amelyek során a tárcsákon csíkokban jelennek meg a mentők képei. Ha valamelyikük teljesen lezárja a tárcsát, a játékos bónuszt kap hat extra futam formájában, különleges kiváltságokkal. A Wild az általános szabályoknak megfelelően kombinációkat alkothat, valamint a Bonus és a Scatter kivételével más szimbólumokat is helyettesíthet. Csíkokban jelenik meg a második, harmadik és negyedik tárcsán. A képernyő bármely pontján megjelenő bónusz aktiválja a két bónusz funkció egyikét (a felhasználó választhat).

Baywatch bónusz játékok

A Baywatch nyerőgép bónusz köre lehet egy újrajátszás, amelyben több Wild szimbólum véletlenszerűen kerül a tárcsákra, vagy egy kaparós sorsjegy típusú játék egy külön képernyőn. Itt le kell törölnie a kártya védő homokrétegét a megmentőket ábrázoló cellákról. Ha sikerül három azonos képet feloldani, a felhasználó bónuszkifizetést nyer.

Jackpotok

A Baywatch nyerőgépen nincs progresszív jackpot.

Hogyan játszhatok Baywatchot? (interfész)

Nem fogjuk részletesen leírni a Baywatch nyerőgép interfészét, mert lehetősége van letölteni a nyerőgépet teljes orosz fordítással, amely lehetővé teszi, hogy mindent megértsen. A játék számos felhasználói beállítással rendelkezik. Nincs automatikus játékmód, ami váratlan egy Playtech nyerőgép esetében.

Következtetés

Ez a ragyogó és igazán érdekes videó nyerőgép nem csak a Baywatch sorozat rajongóinak fog tetszeni, hiszen számos olyan lehetőséggel rendelkezik, amelyek egy percig sem hagynak unatkozni. Játék közben rendszeresen részt vehetsz bónusz körökben, élvezheted az ingyenes pörgetéseket, megnövelt nyereményeket kaphatsz és így tovább.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóPlaytech
 • Maximális arány400
 • Maximális szorzás3000 : 1
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma20
 • JokersIgen
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniNem
 • Fogadjon a vonalra0.2 - 20
 • Bónusz játékokIgen