Chicago

A legjobb online kaszinó

Chicago Slot felülvizsgálata

Chicago

Ez egy igazán színes korszak volt az Egyesült Államokban a húszas években. A korabeli művészek annyira szerették, hogy a mai napig rendezők filmeket készítenek erről a korszakról, írók új könyveket írnak róla, és az online kaszinószoftverek fejlesztői színes ingyenes nyerőgépeket gyártanak, amelyek leggyakrabban Chicagónak és banditáinak szólnak. A Novomatic által kínált egyik ilyen videó nyerőgép neve egyszerűen Chicago.

Csak ne gondolja, hogy ez egy banális modell egy jól ismert gyártótól, standard opciókkal és unalmas grafikával. Nincs kétségünk afelől, hogy ez a játék tényleg meg fog lepni téged. Ismét bebizonyosodik, hogy a Novomatic új nyerőgépei valóban felveszik a versenyt a legjobb márkák termékeivel.

Olvassa el tehát a chicagói nyerőgépek értékelését.

 • Dobok száma5
 • Vonalak száma20

Játssz Chicago nyerőgépet

A Chicago egy öt tárcsás video nyerőgép különleges szimbólumokkal, ingyenes pörgetésekkel, extra szorzókkal, kockázatos esélyjátékkal és egyéb funkciókkal.A nyerőgépet egytől húsz vonalig játszhatod, mindegyikre kettőtől ötszáz kreditet tehetsz. A névértéküket a kaszinó szabályai határozzák meg. A maximális tét tízezer kredit, illetve. Ahhoz, hogy a kifizetés a kombinációk, meg kell látni az aktív sorban több azonos képet, egy sorban található, kezdve az első tárcsán. Kettőnek vagy háromnak vagy többnek kell lenniük. A nyereményt a kombináció esélyének (legfeljebb x10 000) és a tétsoros tétnek a szorzatával számoljuk ki. Ha elég szerencsejátékos vagy, megpróbálhatod növelni a nyereményt az odds játékban. Itt a lezárt kártya színét kell kitalálnod. A helyes válasz megduplázza az összeget. A nyereményhatár ebben a körben korlátozott lehet.A Chicago video nyerőgép elméleti kifizetéséről nincsenek adataink.

Pillanatképek Chicagóból

Chicago online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

A Chicago nyerőgép tárcsáin természetesen gengszterek, zsaruk és a húszas évek átlagos chicagóiak is feltűnnek. A Wild (városkép) és a Scatter (autó) speciális chicagói videojáték szimbólumok.A Wild különösen értékes szimbólum, mivel nagyon magas nyereményszorzójú kombinációkat alkot, és szükség esetén más képeket is helyettesít (kivéve a Scattert).A Scatter a tárcsák bármelyik pozíciójában fizet. Két, három, négy vagy öt ilyen szimbólum esetén a nyeremény pörgetésenként két, öt, húsz és száz össztét. Három vagy több scatter elindítja a bónusz kört.

Chicago nyerőgép bónusz játékok

A Chicago video nyerőgép bónuszjátéka egy tizenkét nyereményjáték, amelyben a kaszinó a játékosra tesz. Minden egyes pörgetésnél ki kell lőnöd a palackokat, hogy meghatározd a további szorzót: x1, x2, x3, x5 vagy x10. Az adott pörgetéssel elért nyereményt ez a szorzó növeli.

Jackpotok

A Chicago video nyerőgép nem rendelkezik progresszív jackpottal.

Hogyan játszhatok Chicagóban? (interfész)

A Chicago nyerőgép kezelőfelülete teljesen le van fordítva orosz nyelvre, így nem térünk ki az összes funkciójára, csak néhány általános megfigyelést teszünk. A Chicago rendelkezik automatikus lejátszási móddal, részletes (orosz nyelvű) súgóval és alapvető felhasználói beállításokkal, amelyek lehetővé teszik a hang beállítását. Összességében a vezérlőpanel nagyon felhasználóbarát és könnyen érthető.

Következtetés

A Chicago videojátékkal való játék után örömmel látjuk, hogy a Novomatic még mindig tudja, hogyan kell jó nyerőgépeket készíteni. Ez a modell érdekes funkciókkal rendelkezik, és képes versenyezni a nagyon nagy kifizetésekért. A Chicago video nyerőgép is nagyon szép képregényes grafikával rendelkezik, és úgy gondoljuk, hogy ezek segítségével a fejlesztők egy nagyon emlékezetes modellt alkottak, amely kiemelkedik a sok chicagói gengszter nyerőgép közül. Mindez azt jelenti, hogy mindenképpen érdemes személyesen játszani ezzel a chicagói nyerőgéppel. Még ha csak szórakozásból is.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóNovomatic / greentube
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma20
 • JokersIgen
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniIgen
 • Bónusz játékokIgen