Cool Jewels

A legjobb online kaszinó

Cool Jewels nyerőgép felülvizsgálata

Cool Jewels

A WMS egy hihetetlenül érdekes videó nyerőgépet mutatott be Cool Jewels néven. Rendkívül szokatlan kezelőfelülettel, eredeti kifizetési rendszerrel, számos érdekes megoldással és sok más előnnyel rendelkezik, ami miatt mindenképpen érdemes kipróbálni ezt az ingyenes nyerőgépet.

Első pillantásra a szabályok kissé bonyolultnak tűnhetnek, de ez félrevezető benyomás. Ha egyszer elkezded kipróbálni, pillanatok alatt belejössz a dologba. Ez a cikk írta felülvizsgálók szegedonline.com segít felgyorsulni.

 • Maximális arány200
 • Dobok száma6

Játssz Cool Jewels nyerőgépet

A Cool Jewels hat tárcsával rendelkezik. A képernyőn megjelenő képek szintén hat sorban sorakoznak. Ennek megfelelően egyszerre harminchat elemet lehet elhelyezni a képernyőn. A szokásos képeken kívül számos különleges szimbólum is található a játékban. Különféle nyereményfunkciók is vannak, többek között további nyereményszorzók, nyereménypörgetések és így tovább. A cikk később részletesen tárgyalja mindegyiket. A nyerőgépet körönként ötvenszeresével lehet játszani. Ez ötven centtől kétszáz euróig terjedhet. Ebben a modellben nincsenek aktív vonalak. A kifizethető kombinációkat négy vagy több azonos kép alkotja (a szokásos elemekről beszélünk). Folyamatos láncot kell alkotniuk, vízszintesen vagy függőlegesen összekötve egymást. Ezután a nyerő szekvenciákat alkotó szimbólumok felrobbannak, és újak kerülnek a helyükre. Ez a folyamat addig folytatódik, amíg a képernyőn vannak kombinációk (de egy körben legfeljebb harminc frissítés). Most pedig a kifizetési számítási rendszer következik. Érdekes, hogy a Cool Jewels játékban nincs olyan együttható, amelyet a szimbólumláncok nyereményeinek kiszámításához használnának. Ehelyett a képernyő jobb oldalán egy speciális skála található, amely osztásokkal rendelkezik (hőmérőre hasonlít). Az egyes osztályokban hat-tizenöt pont van. A kombináció kialakításakor az összetételében szereplő képek ezt a skálát töltik ki: szimbólumonként egy pont.Amíg a szint az első osztálynál van, a láncolatokban szereplő képek kifizetése a teljes tét 1/50-ével egyenlő. Amint a szint a második osztállyá emelkedik, a szimbólum kifizetése a tét 2/50-ed részére emelkedik. A legfelső részlegben, ahol nincs több pont, a nyereményt úgy számítják ki, hogy az egyes kombinációs elemeket megszorozzák a pörgetés során tett teljes téttel. Ha a képernyőn több nyerő szekvencia jelenik meg ugyanabban a megközelítésben, a kifizetések a következő sorrendben kerülnek kiszámításra: először alulról felfelé, majd balról jobbra. Nincs esélyalapú játék, így a kör végén a teljes nyeremény azonnal a teljes számlára kerül. Az általános szabályoktól eltérő szimbólumokról lásd a felülvizsgálat következő részét.A gyártó hivatalos információi szerint a Cool Jewels elméleti kifizetési aránya 96,1%.

Pillanatképek a Cool Jewels oldalról

Cool Jewels online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

Az alapképek nyolc különböző formájú és színű követ ábrázolnak. Az általános szabályok szerint viselkednek, kombinációkat alkotnak, majd felrobbannak. A következő elemek speciális szimbólumként működnek: Shocking Wild (zöld csillag), Unstable Wild (nyolcágú rózsaszín csillag), Shattering Wild (sárga csillag), Persisting Wild (nyolcágú sárga csillag), Premium 10x (gyémánt), Bonus (Cool Jewels logó), Green Watermark (áttetsző Wild felirat), Pink Watermark (áttetsző kanócbomba kép) és Blue Watermark (áttetsző 10x felirat). Képességeiket érdemes közelebbről megvizsgálni. A többi kép a fent említett vadak kölcsönhatásának eredményeként jelenik meg a képernyőn. Ez akkor történik meg, ha ezek egymás mellett jelennek meg a szomszédos tárcsákon. A speciális szimbólumok jellemzőiről és az általuk aktivált funkciókról bővebben a súgó részben olvashat.

 • A Shocking Wild a másodiktól az ötödik tárcsán jelenik meg. A többi szokásos képet helyettesíti. Ha egy kombinációban aktiválódik, felrobbantja az átlós vonalakon lévő képeket.
 • Az Instabil Wild a négy középső tárcsán jelenik meg. Kombinációkban más alapelemek helyébe léphet. Ilyenkor felrobban, elpusztítva a körülötte lévő szimbólumokat.
 • A Shattering Wild a második, harmadik, negyedik és ötödik tárcsán látható. Képes helyettesíteni a hiányzó szabályos szimbólumokat a láncokban. Ezután a vízszintes vonalra és a tekercsre, ahol éppen van, felfújja a képeket.
 • 10x - megkülönbözteti a többi nyereményszorzótól a kombinációkra vonatkozó megnövelt kifizetések. Ezeket a többi lánc után számolják.
 • Bónusz - ingyenes pörgetéseket indít. Négy vagy több bónuszkép felrobbanása egy másik trigger hatására legalább nyolc ingyenes pörgetésen való részvételre jogosítja fel a játékost. A rájuk tett tét ugyanaz marad. Ezt a kaszinó készíti az ügyfél számára. Ez a kör alternatív tárcsákat használ. A pörgetések meghosszabbíthatók. A szabályok között többet olvashatsz róluk.
 • A Persisting Wild kombinációkban más alapképeket is helyettesíthet. Akkor jelenik meg, ha két azonos Shocking Wild, Unstoppable Wild vagy Shattering Wild van egymás mellett. Az új Wild addig marad a képernyőn, amíg le nem esik az alsó sorba. Akkor is leáll, ha nincs több új kombináció a képernyőn, és egy új pörgetés kezdődik.
 • A rózsaszín vízjel akkor jelenik meg, ha az Instabil vad és a Shattering Wild egymás mellett van. Ők foglalják el az összes olyan pozíciót, amelyet az Instabil vadak lefednek. A következő frissítésben az ezekbe a dobozokba kerülő képek (kivéve az aktív Wildot) fel lesznek nagyítva.
 • A Blue Watermark azután látható, hogy a Shattering Wild és a Shocking Wild egymás mellé esett. A Shattering Wild által aktivált pozíciókba kerülnek. A következő frissítésben az ezekben a dobozokban kialakított kombinációk tízszeres szorzóval fizetnek.
 • A Zöld vízjel akkor aktiválódik, amikor az Unstoppable Wild és a Shocking Wild egymás mellett lévő tárcsákon megjelenik. A Sokkoló vad akció által lefedett összes cellában ott lesznek. Egy jövőbeli frissítésben az összes itt megjelenő kép Wild lesz, más elemek helyett.

Cool Jewels bónusz játékok

A Cool Jewels játékban elérhető összes nyereményfunkciót az előző részben ismertettük.

Jackpotok

A Cool Jewels nem kínál progresszív jackpotot.

Hogyan játszhatom a Cool Jewels játékot? (interfész)

A tesztelés idején csak az angol nyelvű változatban találtuk meg a játékot, ezért röviden elmagyarázzuk, mit jelentenek a vezérlőpanelen található feliratok (némelyikük akkor jelenik meg, ha a kurzort egy gomb fölé viszed): A főképernyő felett egy sáv található, amely a kombinációk kifizetésének részleteit mutatja. A játéktippek, beleértve a kombinációk kialakítását és a speciális szimbólumok működését, a bal oldalon találhatók. Ha a Teljes tétre kattint, megnyílik a Quickset panel, ahol azonnal kiválaszthatja az előre beállított tétméretet. A nyereménytáblázat sok hasznos információt tartalmaz a szabályok minden pontjáról. Még több fontos adat található a súgóban. A modell elérhető egy flash verzióban, amely közvetlenül a ház weboldaláról fut.

 • Pörgetés - új kör indítása
 • Stop - állítsd le a dobokat
 • Tét szorzó - a pörgetésenkénti tét nagyságának kiválasztása
 • Teljes tét - teljes tét körönként
 • Paytable - nyissa meg a nyereménytáblát
 • Kattintson az automatikus lejátszás elindításához
 • Win - a pörgetésenkénti nyeremény
 • Egyenleg - ügyfélszámla állapota
 • Beállítások - beállítások megnyitása
 • ? - lásd a súgó részt
 • Pay per Symbol - a jelenlegi kifizetések skálája
 • Ingyenes játékok - az elérhető ingyenes pörgetések száma

Következtetés

Kétségtelen, hogy a Cool Jewels egy szerencsejáték a rendhagyó szórakozás szerelmeseinek. Kevés hasonlóságot mutat a szokásos videónyerőgépekkel, nem is beszélve a klasszikus nyerőgépekről. Ha nem vagy túl lusta ahhoz, hogy megértsd a modell szabályainak számos pontját, akkor biztosan élvezni fogod. Azonban, akkor csak játszani, a folyamat során, hogy megtudja, hogyan ezek vagy azok a szimbólumok, amelyek a díjakat és pörgetések, és így tovább. Mindenesetre az árak megválasztásával csak tévedni lehet. Minden más automatikusan történik. A nyerőgép előnyei közé tartozik a felhasználóbarát kezelőfelület, a meglehetősen magas szintű megtérülés, a nagyszerű design, a nagyszerű animáció és az összes szükséges beállítás rendelkezésre állása. Ezenkívül nem kell letöltenie a Cool Jewels nyerőgépet.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóWms gaming
 • Maximális arány200
 • Kifizetési százalék (RTP)96.1%
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma6
 • JokersIgen
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniNem
 • Bónusz játékokIgen