Da Vinci Diamonds

A legjobb online kaszinó

Da Vinci Diamonds nyerőgép felülvizsgálata

Da Vinci Diamonds

Körülbelül egy évvel ezelőtt a szegedonline.com közzétett egy ismertetőt a Da Vinci Diamonds - Dual Play video nyerőgépről. Történetesen ezt az ingyenes nyerőgépet az azt megelőző modell előtt vizsgáltuk meg. De itt az ideje, hogy áthidaljuk a szakadékot, és bemutatunk egy cikket a Da Vinci Diamonds videó nyerőgépről. A High 5 Games stúdió fejlesztette ki, és a kaszinókban az IGT márkanév alatt jelenik meg.

 • Maximális arány10000
 • Maximális szorzás5000:1
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma20

Játsszon a Da Vinci Diamonds nyerőgéppel

A Da Vinci Diamonds egy öt tárcsás video nyerőgép húsz folyamatosan aktív vonallal, Tumbling Reels (bukó tárcsák), különleges szimbólumokkal, ingyenes pörgetésekkel és egyéb lehetőségekkel. A Da Vinci Diamonds nyerőgépen egy vonalanként egytől ötszáz kreditig lehet játszani. Pörgetésenként akár tízezer kreditet is elvihet.A Da Vinci Diamonds video slot képernyőjén a képek három sorban helyezkednek el. A nyerő kombinációkat több azonos kép egy sorba kerülése alkotja az aktív vonalon, kezdve az első tárcsával. Csak az egyes vonalak legmagasabb kombinációja fizet. A nyereményt úgy számoljuk ki, hogy a tétet megszorozzuk a kombináció együtthatójával (legfeljebb x5000).A kombinációt alkotó szimbólumok a kifizetés után elégnek, és újak kerülnek a helyükre. Ezt a funkciót Tumbling Reelsnek hívják. A Da Vinci Diamondsban nincs esélyalapú játék, így a pörgetés teljes nyereménye azonnal átutalásra kerül a felhasználó számlájára. A Da Vinci Diamonds videó nyerőgépen a gyártó által megadott elméleti hozam 94,94%.

Pillanatképek a Da Vinci Diamondsból

Da Vinci Diamonds online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

A Da Vinci Diamonds videojáték tárcsáin a nagy Leonardo da Vinci festményei, valamint különböző drágakövek láthatók. A nyerőgép speciális Wild és Bonus szimbólumokkal is rendelkezik.A Wild csak a főjáték három középső tárcsáján jelenik meg. Önmagában nem fizet, de segít a többi szimbólumból álló kombinációk kialakításában (kivéve a bónusz szimbólumot), a hiányzó szimbólumok helyére lépve. A bónusz csak az első három tárcsán látható. Ha három ilyen szimbólum jelenik meg egy aktív vonalon, egy ingyenes pörgetésekből álló bónuszkör indul.

Da Vinci Diamonds bónusz játékok

A Da Vinci Diamonds video nyerőgépben nincs tematikus bónuszjáték. Az ingyenes pörgetések köre hat pörgetéssel kezdődik az aktuális téttel, amit a kaszinó tesz meg a játékosnak. Ez meghosszabbítható, de legfeljebb háromszáz egymást követő pörgetésig.

Jackpotok

A Da Vinci Diamonds video nyerőgépen nincs kumulatív jackpot.

Hogyan játszhatok Da Vinci Diamondsot? (interfész)

A Da Vinci Diamonds videojáték orosz fordításban is elérhető. De még ha angol nyelvű kezelőfelülettel rendelkező nyerőgéppel játszik, akkor sem lesz gondja a megfejtéssel. A panel összes gombja intuitív, és a játékszabályok szerint a felhasználónak csak ki kell választania a tét nagyságát, és elkezdheti pörgetni a tárcsákat. A Da Vinci Diamonds videojáték beállításai lehetővé teszik a hang kikapcsolását és a grafika minőségének kiválasztását. A Da Vinci Diamonds nyerőgép letöltése nem szükséges, mert flash módban fut. A Da Vinci Diamonds rendelkezik egy súgó résszel, amely részletesen leírja a szabályokat. Orosz nyelvre is le van fordítva.

Következtetés

Bár a Da Vinci Diamonds videó nyerőgép nem rendelkezik eredeti opciókkal vagy különleges effektekkel, mégis egy nagyon jó minőségű nyerőgép, amellyel igazán élvezetes játszani. Az ingyenes pörgetések és a Tumbling Reels funkció különösen kellemes. Jó, hogy a videojátékot orosz nyelvre fordították le, és külön szoftver letöltése nélkül is futtatható.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóIgt
 • Maximális arány10000
 • Kifizetési százalék (RTP)94.94%
 • Maximális szorzás5000 : 1
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma20
 • JokersIgen
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniNem
 • Fogadjon a vonalra1 - 500