Dolphin’s Pearl Deluxe

A legjobb online kaszinó

Dolphin's Pearl Deluxe nyerőgép áttekintése

Dolphin’s Pearl Deluxe

Az évek során a Novomatic számos olyan szerencsejátékot készített, amelyek mind az offline, mind az online kaszinókban klasszikusnak számítanak. Néhány nyerőgép sikeresen átkerült a valódi létesítményekből az online portálokra.

A legjobb modellek továbbra is rendkívül népszerűek a játékosok körében, annak ellenére, hogy naponta számos új termék jelenik meg a virtuális szerencsejátékok területén. Annak érdekében, hogy ne tűnjenek elavultnak a modern gépekhez képest, a Novomatic fejlesztői frissített változatokat adnak ki a legnépszerűbb vintage nyerőgépekből.

Ez a Deluxe sorozat, amely magában foglalja az ebben a felülvizsgálatban tárgyalt Dolphin's Pearl játékot. Az eredeti változatot már korábban tárgyaltuk, de ez a cikk a Deluxe változatra fog összpontosítani.

 • Maximális arány400
 • Maximális szorzás9000:1
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma10

Játssz Dolphin's Pearl Deluxe nyerőgépet

A Dolphin's Pearl Deluxe öt tárcsával és tizenöt képpel rendelkezik a fő képernyőn. A nyerő kombinációk kialakításához tíz aktív vonal áll rendelkezésre, de nem használhatja az összeset, hanem tetszőleges számban. Ugyanolyan arányban az összes csík lesz egyenlő minden esetben. Minden egyes sorban vett egy-negyven kredit (tartományok változhat az egyes kaszinók). Így akár egy kreditet is feltehetsz a pörgetésre, a maximális tét pedig eléri a négyszáz egységet.A "Pearl Deluxe Dolphin"-ban az alapképek mellett a standard szabályok szerint működő szimbólumok mellett vannak speciális funkciókkal rendelkező szimbólumok, a klasszikus duplázó játék, extra szorzók és ingyenes pörgetési kör háromszoros nyereményszorzóval. Az egyszerű elemek nyereményt hoznak, ha az aktív vonalakon több azonos képből álló folyamatos sorozatot alkotnak. Ezek a kombinációk mindig az első oszloppal kezdődnek, és csak a leghosszabb láncokat veszik figyelembe az egyes szalagokon. A nyereményt két kritérium határozza meg: a vonalankénti tét és a kapott kombináció szorzója (x2-től x9000-ig). Az összes szorzótényezőt egy külön táblázat tartalmazza. Ha egy körben egynél több lánc van, a kifizetések összeadódnak. Van egy duplázó játék a "találd ki a kártya színét" stílusban. Nem gondoljuk, hogy további magyarázatra van szükség. Az egyetlen dolog, amit el kell mondani, hogy többször is lehet játszani egymás után, de van egy maximális limit.A kivételekről és a bónusz lehetőségekről alább olvashat. A Dolphin's Pearl Deluxe esetében nincs visszatérítési információnk.

Pillanatképek a Dolphin Pearl Deluxe játékból

Dolphin's Pearl Deluxe online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

Az óceán mélyének különböző lakói és a játékkártyák színes címletei - ezek a szimbólumok alapvetőek ebben a nyerőgépben, és az általános szabályok szerint működnek. A Wild (delfin) és a Scatter (gyöngy) különleges funkciókkal rendelkezik. Három vagy több scatter indít tizenöt ingyenes pörgetést, amelyben a tét az ügyfél teszi a kaszinó. Az ingyenes pörgetések során a nyeremények kiszámítására a háromszoros nyereményszorzó érvényes. A pörgetések meghosszabbíthatók.

 • A Wild önmagában fizet, és segít más képek kombinációit létrehozni (kivéve a scattereket), szükség esetén pótolva a láncokból hiányzó képeket. Az ilyen szekvenciák kifizetése megduplázódik.
 • A scatterek a képernyőn való elhelyezkedéstől függetlenül láncokat alkotnak, és a nyereményeket ilyen esetekben a körönkénti teljes tét alapján számítják ki.

Dolphin's Pearl Deluxe bónusz játékok

A Dolphin's Pearl Deluxe játékban a fentebb tárgyalt tulajdonságokon kívül nincs más nyereménylehetőség.

Jackpotok

A progresszív jackpotot a Pearl of the Dolphinban nem játsszák, de egyes kaszinókban a játék szerepelhet azon modellek között, amelyeken egyszeri kumulatív összegekért lehet versenyezni.

Hogyan játszhatom a Dolphin's Pearl Deluxe játékot? (interfész)

Mivel könnyen találhat egy orosz fordítással ellátott slotot, nem lesz gondja a vezérlőpanel megtanulásával. Az összes gombot azonban pár perc alatt elsajátíthatja bármely nyelven. A sorok száma és a tét mérete külön mezőkben választható ki. A pörgetés indítása gomb segítségével kiveheti a kör eredményei által felhalmozott pénzt.Vannak számozott gombok, amelyekkel egyenként leállíthatja a dobokat idő előtt. A beállítások között vannak hang- és képernyőbeállítások. A kifizetési táblázat egyszerű és egyértelmű. Több oldalból áll, amely a szabályok főbb rendelkezéseinek leírását tartalmazza. A Dolphin's Pearl Deluxe-ot közvetlenül a böngésződben játszhatod anélkül, hogy telepítenéd a modellt a számítógépedre.

Következtetés

Mint már említettük, a deluxe verzió nagyjából ugyanazokkal a szabályokkal rendelkezik, mint az eredeti nyerőgép. A grafika minősége viszont sokkal jobb. Emellett felhasználóbarátabb kezelőpanellel is rendelkezik, ami nem elhanyagolható szempont.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóNovomatic / greentube
 • Maximális arány400
 • Maximális szorzás9000 : 1
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma10
 • JokersIgen
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniIgen
 • Fogadjon a vonalra1 - 40
 • Bónusz játékokNem