Dolphin’s Pearl

A legjobb online kaszinó

Dolphin's Pearl nyerőgép felülvizsgálata

Dolphin’s Pearl

A Dolphin's Pearl (Dolphin's Pearl, vagy egyszerűen Dolphins) a Novomatic egyik első nyerőgépe volt, amely megjelent Oroszország és más FÁK-országok játéktermeiben. Sok játékos kedvenc szerencsejátékos időtöltése volt, sokan közülük még mindig ki akarják próbálni a szerencséjüket rajta.

  Dolphin's Pearl nyerőgép játéka

  A Dolphin's Pearl nyerőgép egy Novomatic nyerőgép öt tárcsával és kilenc sorral. Van egy duplázó játék és egy bónuszjáték.A játékmenet tipikusan olyan, mint a korabeli nyerőgépeké. Először is be kell állítania egy kredit értékét (a jobb oldalsáv kis érme gombja), majd ki kell választania a vonalankénti tétet (Tét gomb) és a nyerővonalak számát (a kiválasztott számot jelző számokkal ellátott Vonal gombok). A tét teljes összege megjelenik a Tét mezőben. Ezután csak meg kell nyomnia a Start gombot, és várnia kell a pörgetés eredményére. Az aktív vonalak különböző színekkel vannak kiemelve.A nyereményt, ha van, át lehet utalni a számlára a Collect gomb megnyomásával, vagy meg lehet próbálni növelni a duplázó játékban. Ehhez kattintson a Dupla gombra. Egy kártya fejjel lefelé jelenik meg, és ki kell találnod a színét - fekete vagy piros -, majd meg kell nyomnod a megfelelő gombot (a sorban Line). Ha szerencsés vagy, a nyereményed megduplázódik. Ha nem, akkor veszítesz. A játszható fordulók száma nincs korlátozva.A Súgó gomb megnyomásával megnyílik a nyereménytáblázat, valamint néhány szimbólum képességeiről szóló információ.

  Dolphin's Pearl online nyerőgép : Wild, Scatter szimbólumok

  A Dolphin nyerőgép a víz alatti birodalom életéről szól, így a tárcsákon lévő szimbólumok a mélység lakói: különböző halfajok, rákok, csikóhalak. Ezen kívül vannak szám- és betűjeles játékkártyák is: 9, 10, J, Q, K, A. Ezek is tengeri stílusban vannak díszítve.A vad szimbólum szerepét egy delfin tölti be. A kagylót kivéve bármely más, kifizethető kombinációhoz szükséges képet helyettesíthet egy gyönggyel, és megduplázza a nyereményt azokban a kombinációkban, amelyekben ő is részt vesz. Öt delfin egy sorban garantálja a játékosnak a maximális 9000 kredites kifizetést.A scatter szimbólum egy gyöngyös kagylót ábrázol. Két scatter szimbólum a képernyőn a kétszeres, három - ötszörös, négy - hússzoros, öt - ötszázszoros, öt - ötszázszoros szorzót jelent. Ezen túlmenően, ha három vagy több ilyen szimbólum jelenik meg bármelyik pozícióban, a játékosnak joga van egy bónuszjátékhoz.

  Dolphin's Pearl bónusz játékok

  A bónuszjáték akkor indul el, ha három vagy több scatter szimbólum és egy gyöngyös kagyló jelenik meg a képernyőn. Ez tizenöt ingyenes pörgetést jelent a játékos számára. Ezeken a pörgetéseken minden nyeremény megháromszorozódik, és még mindig van esély arra, hogy ugyanannyi pörgetést kapjon anélkül, hogy fizetnie kellene érte.

  Hogyan játszhatom a Dolphin's Pearl játékot ? (interfész)

  A Dolphin nyerőgépeket nem nehéz játszani. A kezelőfelület könnyen érthető, és a kifizetési táblázat egyértelmű. Van egy automatikus játékmód, amely előtt elég kiválasztani a tétet és a sorok számát, ami után már csak a képernyőre kell nézni és reménykedni a szerencsében.Kissé bosszantó a nyeremény számlára történő jóváírásának hosszú folyamata. Természetesen ez minden játékos számára kellemes, de sokáig tart, különösen, ha a nyeremények nagyok. És nem minden felhasználó fogja kellemesnek találni a gép hangját.

  Következtetés

  A Dolphin nyerőgépek számos online kaszinóban ingyen és pénzért is játszhatók. Azt azonban, hogy megéri-e, mindenki döntse el egyénileg. Hogy őszinte legyek, ezek a rések nagyon elavultak. Ezeket felváltották a jól ismert gyártók (Playtech, Microgaming és mások) termékei. A modern minták sokkal jobb minőségűek és érdekesebbek. Sok előnyt és váratlan döntést kínálnak a játékosnak.Talán érdemes letöltenie az ingyenes "Dolphins" nyerőgépet a számítógépére, és átadni magát a valódi kaszinóban való játék kellemes emlékeinek, anélkül, hogy pénzt költene.

  • szakaszNyerőgépek
  • GyártóNovomatic / greentube