Elektra

A legjobb online kaszinó

Elektra Slot felülvizsgálata

Elektra

Ha Marvel Comics-rajongó vagy, és többek között játékos, a Playtech a lehető legjobb módon gondoskodik rólad. Mindkét szenvedélyt összehozhatja a cég által a franchise-ban gyártott játékok sora. Ide tartoznak a Marvel képregények is, amelyekből már híres filmek is készültek. Mostantól az online kaszinójátékosok is élvezhetik a képregényfigurák rendkívüli szuperképességeit! Az egyik ilyen az Elektra című képregény, amelyet mostani ismertetőnkben mutatunk be.

  Játssz az Elektra nyerőgépen

  Ha emlékszel a képregényre és az azonos című Daredevil játékra, nem tudtál nem megragadni Elektra képétől, akit a filmben Jennifer Garner alakított. Miután a karakter megjelent a Daredevilben, önálló történetté nőtte ki magát. Így jött létre az Elektra című képregény. Maga a karakter arculata is elég vonzó: Elektra Natchios, egy nindzsa, aki hagyományosan két sai-t használ fegyverként. Görög származású, ezért kapta a görög tragédiák hősnőjének, Elektrának a nevét. Az Elektra online nyerőgép 5 tárcsával és 20 nyerővonallal rendelkezik. A nyerőgép egy bónuszt tartalmaz, amely 14 ingyenes pörgetést biztosít, valamint vad szimbólumokat és a progresszív jackpot módban való játék lehetőségét. A zsetonok címlete egy centnél kezdődik. A maximális token címlet 5 dollár. A vonal tétjét 10-es szorzóval változtathatja, attól függően, hogy melyik érmét választja. A maximális tét vonalanként 50 dollár, a teljes tét pedig akár ezer dollár is lehet. A játék így vonzóvá válik a játékosok különböző kategóriái számára.

  Elektra online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

  Elektra szimbólumai a fegyverek szimbólumai, amelyeket a művészek nagyon szépen animáltak. A csillagok például gyönyörűen forognak és ragyognak, a nyílpuska pedig tüzes nyilakat lő ki. Ezen kívül a játékban van egy főszereplő szimbólum és kártyaszimbólumok.

  Jackpotok

  A játék 4 progresszív jackpotot tartalmaz: Power, Extra Power, Super Power és Ultimate Power. Ezek a Power, Extra Power, Super Power és Infinite Power jackpotok. A nyeremény teljesen véletlenszerű. Az Elektra video nyerőgép bármelyik pörgetésével és bármilyen téttel elérheti a jackpot játékot. Minél nagyobb a téted, annál nagyobb az esélyed a jackpot elérésére, de ha szerencséd van, a négyféle progresszív jackpot egyikét is megnyerheted. A jackpot játék egy 4X5-ös rácsos felület, 20 különböző jackpot szimbólummal, amelyek 20 négyzetben vannak elrejtve. A célod az, hogy 3 azonos jackpot szimbólumot azonosíts, és megnyerd a jackpotot. A játéknak van időzítője, így ha sokáig inaktív vagy, akkor automatikusan megütöd a jackpotot. Az Elektra játékban a bónuszfegyver 3 scatter szimbólum eltalálásával aktiválható. Ekkor 10 ingyenes játékot, 14 ingyenes játékot kaphatsz 2-szeres szorzóval vagy 7 ingyenes játékot 4-szeres szorzóval. Mindegyik lehetőség Elektra három fegyvere közül az egyik formájában jelenik meg. Nekem személy szerint több mint 300 pörgetésembe telt, hogy aktiváljam ezt a módot, de amikor sikerült, a nyeremény meghaladta a 400 dollárt.

  Következtetés

  Ha rajongsz az Elektra képregényekért, láttad a filmet és imádtad, vagy csak szeretnéd élvezni ezt a csodálatos grafikával és élénk animációkkal rendelkező nyerőgépet, akkor próbáld ki az Elektra nyerőgépet az egyik online kaszinóban.

  • szakaszNyerőgépek
  • GyártóPlaytech