Esmeralda

A legjobb online kaszinó

Esmeralda nyerőgép felülvizsgálata

Esmeralda

Az Esmeralda név hallatán sok olvasónknak azonnal Victor Hugo francia író Notre Dame de Paris című híres regényének hősnője jut eszébe. Az ingyenes Esmeralda nyerőgép azonban nem a karakterről szól, tehát nem is a regényről. Ez a színes videojáték egy gyönyörű spanyol lányról szól, aki szerelmes két ugyanolyan elbűvölő fiatalemberbe.

Reméljük, hogy ez a modell vonzó lesz sok olvasó szegedonline.com, és a felülvizsgálat segít nekik megérteni az összes árnyalatok a felület és a szabályok. A Casino Technology fejlesztette ki, és az online kaszinókban a Playtech platformján jelenik meg.

 • Maximális arány25
 • Maximális szorzás15000:1
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma25

Játssz Esmeralda nyerőgépet

A játék öt tárcsával és huszonöt sorral rendelkezik (a sorok száma tetszés szerint aktiválható). A tárcsákon lévő képek négy sorban helyezkednek el. Egy sor jellemzői áll speciális szimbólumok, nyeremény pörgetések, a játék esélyeit, kumulatív jackpot és egyéb lehetőségek, amelyekről az alábbiakban lesz szó.Játssz játékgép Esmeralda lehet fogadni a vonal egy cent és egy dollár. Egy pörgetésre legfeljebb huszonöt dollárt lehet tenni.A játék célja, hogy az aktív vonalon lévő kombináció összegyűjtésével fizetést kapjon. Ehhez több azonos képet kell folyamatos láncba rendezni, az első tekercstől kezdve (a kivételeket a következő szakaszban ismertetjük). A nyereményt csak az egyes vonalak legmagasabb kombinációja kapja meg. A kifizetés kiszámításához a vonalankénti tétet megszorozzuk a kombináció együtthatójával (legfeljebb 15 000 x-ig). Ha egynél több ilyen kombináció van, a nyeremények összegződnek. Az így kapott összeg azonnal elvehető, vagy a duplázás fordulójában feltehető a sorra. Kockáztathatja az egész pénzt vagy a felét. Itt mindent klasszikus stílusban tartanak. A zárt kártyák között kell találnod egyet, amelyik régebbi, mint a nyitott. Ha sikerül, a nyeremény megduplázódik. Ha hibázik, az összeg a ház kasszájába kerül. Egymás után többször is játszhatsz, amíg el nem éred a limitet. Ez két és fél millió dollárt tesz ki. Az Esmeralda videó nyerőgép készítői szerint a modell 91,73%-os hozamot biztosít, ha a jackpot igénybevétele nélkül játszunk. Ha azonban olyan fogadást köt, amely lehetővé teszi a nyeremény igénylését, akkor ez az arány 93,43%-ra emelkedik. Ennek megfelelően a jackpot összegének felhalmozódásával tovább növekszik.

Pillanatképek Esmeraldából

Esmeralda online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

A nyerőgép a főszereplő, a rajongói, a hangszerek és a kártya címleteinek képeit használja. Az Esmeralda különleges Wild (Esmeralda) és Scatter (vörös rózsa) szimbólumokkal rendelkezik. Értsük meg a jellemzőiket:

 • A Wild az összes tárcsán megjelenik, és az általános elvek szerint alkot kombinációkat. Fő jellemzője, hogy szükség esetén képes más, rendszeres képeket helyettesíteni. A Wild a bónusz pörgetések során a Scattert is helyettesítheti. Ő is részt vesz a kumulatív jackpot sorsoláson, amiről alább olvashat.
 • A scatter egy csík, és szintén az összes tárcsán megjelenik, így egyszerre tizenöt ilyen elem is lehet a képernyőn. Ezek nem kapcsolódnak az aktív vonalakhoz, és bármilyen pozícióban fizetnek. Öt, hat vagy hat Scatter összesen két tét kifizetését eredményezi. A nyolctól tizenötig szimbólumok nemcsak fizetnek (akár harminc tét), hanem ingyenes pörgetéseket is kiváltanak (tizenöt-től hetvenig). A játék az aktuális tét és az aktív vonalak száma szerint történik. A felhasználó fogadások kaszinó. A pörgetések a végtelenségig meghosszabbíthatók.

Esmeralda bónusz játékok

Az Esmeralda video nyerőgépnek nincs tematikus bónusz köre.

Jackpotok

Ez a modell progresszív jackpotot tartalmaz. A jackpot a játékban részt vevő összes kaszinóban megtett tétek 1,7%-ának levonásával gyűlik össze. A jackpot kezdeti értéke huszonötezer vonalas tét. A nyeremény igénybevételéhez aktiválnia kell az összes vonalat, és a négy maximális érmeértéket kell megjátszania.

Hogyan játszhatok Esmeraldát? (interfész)

Nem fogjuk elmagyarázni, hogy az Esmeralda videojáték vezérlőpanelének különböző elemei milyen funkciókat látnak el, mivel az teljesen el van rosifikálva (beleértve a táblázatot, a szabályokat, az összes párbeszédpanelt és egyéb részeket). A nyereménytáblázat mutatja a kombinációs esélyeket, az aktív vonalak elrendezését és a rövid játékszabályokat. Az összes árnyalatot részletesebben a súgóban tárgyaljuk. Letöltheted az Esmeralda nyerőgépet, vagy futtathatod flash módban közvetlenül a böngésződben.

Következtetés

Esmeralda egy gyönyörű modell, nagy nyereményszorzóval és a lehetőséggel, hogy egy jelentős jackpotért versenyezzen. Ha ezek az előnyök nem elegendőek Önnek, hadd emlékeztessük Önt a játék olyan előnyeire, mint az orosz fordítás, számos beállítás, letölthető és flash verzió, logikus és kényelmes felület. Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy ez egy másik minőségi modell egy jól ismert márkától.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóPlaytech
 • Maximális arány25
 • Kifizetési százalék (RTP)93.43%
 • Maximális szorzás15000 : 1
 • Progresszív jackpotIgen
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma25
 • JokersIgen
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniIgen
 • Fogadjon a vonalra0.01 - 1
 • Bónusz játékokNem