Garage

A legjobb online kaszinó

Garage Slot felülvizsgálata

Garage

A garázs nyerőgép a volt Szovjetunióban élő nyerőgépek szerelmesei számára a szinte kultikus szerencsejátékok kategóriájába tartozik. Néhány évvel ezelőtt szinte minden játékteremben megtalálható volt, ahol mindig nagy népszerűségnek örvendett. Jelenleg letöltheti a játékgép Garázs virtuális változatát, vagy játszhat vele az egyik online kaszinó oldalán.

  Játsszon a Garage nyerőgépen

  A Garage az Igrosoft öt tárcsás és huszonöt soros nyerőgépe. Két bónuszjáték, valamint egy dupla nyereményjáték is van. A nyerőgép kezelőfelülete a klasszikus hagyományoknak megfelelően lett kialakítva, a szokásos gombokkal és dobozokkal. A téma teljes mértékben összhangban van a névvel, és minden designelemben kifejeződik, beleértve a képernyő alján impozánsan elhelyezkedő üvegmechanikát is. A játék kreditek befizetésével kezdődik. Ezután ki kell választania a nyerősorok számát, a tét nagyságát, és megnyomnia a Start gombot. Ha spin kiderül, hogy nyer, a kapott összeg megpróbálhatja növelni az összeget a dupla játékban. Ehhez kattintson a "RISK" gombra. Nyerőgépek "Garage" kínálnak ismerős termékek Igrosoft rendszer. Öt kártya lesz előtted. Ezek közül kell választania egyet. Ha a kártya névértéke nagyobb, mint a nyitott kártya névértéke, a nyereménye megduplázódik. Ha kevesebb, akkor elveszíti a feltett összeget. Ha a kártyák értéke megegyezik, a játék kezdődik elölről.

  Garázs online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

  A nyerőgép neve alapján könnyű kitalálni, hogy a tárcsákon lévő szimbólumok mindenféle garázsokhoz és gépekhez kapcsolódó dolgot ábrázolnak. Itt a dobokon autógyertyák, motorolajos kannák, tűzoltó készülékek, akkumulátorok, kulcsok és így tovább. Vannak zárak és fadobozok képei is, amelyek mindegyike bónuszjátékot nyit.

  Garázs bónusz játékok

  A garázs nyerőgép két bónuszjátékkal rendelkezik: Box (más néven "dobozok") és Lock (más néven "zárak"). Az első egy külön ablakban nyílik meg, ha három vagy több fadoboz képe jelenik meg a képernyőn. Ezzel bejutsz a garázsba, ahol előtted van öt Secret feliratú kartondoboz. Egyenként kell kiválasztanod őket, bizonyos jutalmakat kapva. A dobozok némelyike olyan tárgyakat tartalmaz (fűrész, villáskulcs, kalapács), amelyek nagyban növelik a nyereményedet. Ha azonban kinyit egy dobozt, amelyből egy közlekedési rendőrfelügyelő ugrik ki, a bónuszjáték véget ér, de a nyeremény az Öné marad. A garázs bónuszjáték az online nyerőgépben egy extra képernyőn indul, miután három zárat kihúztunk. Ebben egyenként öt zárt ajtót kell kinyitnod. Minden fordulóban ki kell találnod, hogy a két doboz közül melyikben van elrejtve a zár. A főjátékban is van lehetőség egy szuperkulcs megszerzésére, amellyel kinyithatod az egyik zárat.

  Hogyan játszhatok egy nyerőgépen? (interfész)

  Ez a szempont a legkevésbé sem kifogásolható. A garázs nyerőgépet klasszikus elvek alapján tervezték, és minden felhasználó, aki valaha találkozott már ilyen termékekkel, könnyen megérti és kényelmesen érzi magát játék közben.

  Következtetés

  A "Garage" nyerőgép néhány évvel ezelőtt nagyon népszerű volt hazánkban a valódi kaszinókban, és most is nagy sikert arat a virtuális játékosok körében. Matematika és az elv az ő online változata nem különbözik a rések, hogy állt a játéktermekben, így ismeri a felhasználók nem kell megszokni az újításokat. Ha szeretné, a "Garázs" nyerőgépen számos online kaszinóban ingyen játszhat. Ezen kívül letölthető emulátorok a slot. Érdemes azonban megjegyezni, hogy jelenleg a modern online kaszinók, amelyek a Microgaming, a Playtech és más gyártók szoftverén dolgoznak, sokkal érdekesebb és jövedelmezőbb játékokat kínálnak a játékosok számára. Ezért az ilyen típusú gépek akár szabad játékra, akár nosztalgikus emlékekben való elmélyülés céljából ajánlhatók.

  • szakaszNyerőgépek
  • GyártóIgrosoft