Gee Gee

A legjobb online kaszinó

Gee Gee Slot felülvizsgálata

Gee Gee

A GG egy három tárcsás, nem progresszív jackpotos nyerőgép a Microgamingtól. A játékban van egy szorzó, egy 20 000 dolláros jackpot, és egyszerűen hihetetlen mennyiségű játék, amit a bónuszjátékkal együtt kapunk. A játék hanghatásai lenyűgözőek, és ez a másik ok, amiért nehéz elszakadni a játéktól. Tűzz ki magad elé egy olyan célt, hogy egy bizonyos mennyiségnél kevesebbet nem veszíthetsz, különben kihívás elé nézel. A bónuszjáték olyan sok érdekes funkcióval rendelkezik, hogy kíváncsi vagyok, mi történik, ha megnyerem ezt vagy azt a lehetőséget.

 • Maximális arány10
 • Dobok száma3
 • Vonalak száma1

Gee Gee nyerőgép játéka

A Gee Gee a Bee Gees, egy 70-es évekbeli diszkózenekar paródiája. A játékban 10 cent és 5 dollár közötti érmeértékek közül választhat. A Gee Gees alacsony küszöbértékű fogadást kínál, amely még az alkalmi játékosoknak is megfelel. A gyümölcsgépen való játékhoz válassza ki a kívánt érmeértéket, majd kattintson a Pörgetés gombra. A játékban csak egy centtel is fogadhatsz, vagy a Pörgetés gomb közelében található + gombbal növelheted az érmék címletét. A játékban 10 centtől 10 dollárig választhatsz érméket. És ez az egyetlen dolog, amit megtehetsz, mert csak egy érmét tehetsz fel egy vonalra. Ez a nem regisztrált nyerőgép számos érdekes lehetőséggel rendelkezik, amelyeket az alábbiakban ismertetünk.

Gee Gee online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

A nyerőgépen cseresznyék, patkók, dinnyék, csillogó gyémántok, arany hetesek, kék hetesek és különböző színű aranyrudak találhatók.

Gee Gee Gee nyerőgép bónusz játékok

A bónuszlehetőség akkor válik elérhetővé, ha 8 vagy több ikont gyűjtesz össze a tárcsákon, azonos szimbólumokat gyűjtesz be a játékban vagy vegyes heteseket. Amint megnyílik a Gee Gees bónuszkör, egy táncparkettet láthatsz egy elegáns lóval, aki John Travoltának van öltözve a Pulp Fictionben. Most pörgesd meg a tárcsát, és nyerj pénzt, lökéseket, opciókat, amelyekből sok van, és amelyek mindegyike igen szórakoztató. A bónuszlehetőségek listája a tárcsa jobb oldalán látható. Lesz "do the hustle", "night diva", "you win again", "hot to trot", "money money money money", "le freak", "reel like dancing", "prancing yeah", "hot stuff or the Gee Gees". Mindegyik lehetőség kínál valami érdekeset. A legnagyobb nyeremény 500 tét lehet. A játék kínál nudges, ismételt nudges, shifta opciót és más érdekes dolgokat is. A galoppozó lovak triója, a retro hangsáv és a számtalan lehetőség (mind a fő felületen, mind a bónuszjáték mezőn) nagyon izgalmassá teszi a Gee Gees játékot. A nyerőgép igazi szenzáció lehet. Csak meg kell tanulnia, hogyan használja helyesen az összes lehetőséget.

Jackpotok

A nyerőgép jackpotja 2000 tét vagy 20 000 dollár. Ekkora nyereményt a diszkógömb szimbólumok használatával lehet elérni. A második legjobban fizető szimbólum a görögdinnye szimbólum. A görögdinnye szimbólumok kombinációjával 250 tétet nyerhet.

Hogyan játszhatok a Gee Gee gépen? (interfész)

A retro téma teljesen új módon tér vissza a játékterembe. A nyerőgép most szikrázik és ragyog, a képernyőről pedig a diszkó dinamikus ritmusai harsognak. Egy élénk diszkó és egy lovas trió felvidítja Önt. A 70-es évek ritmusaira táncolnak majd a táncparketten. Középen 4 tárcsa lesz, a jobb oldalon pedig a nudge opciókat láthatod, azokat, amelyekkel a tárcsákat tolhatod, és létrehozhatod a saját nyerő kombinációidat. A bal oldalon láthatja a kifizetési táblázatot, amely ott van a főablakban. A fejlesztő nem készített külön lapot a kifizetési táblázatnak. A Gee Gees nyerőgép világos és érdekes, és a téma mindenképpen szórakoztató. A kifizetési táblázat egy piros számoszlopban folytatódik, amely a nyerőgép alján található, nem messze a nyerőgép funkciógombjaitól. Indítsa el a tárcsákat a Pörgetés gombbal. A játékban található parancsok a felületen kiemelve jelennek meg.

Következtetés

A Gee Gees játék nagyon érdekes és izgalmas. Minden egyes új lehetőséggel különböző nyereményeket is kapsz. Sajnos sehol sem szerepelnek a bónuszok, amelyeket ezzel vagy azzal az opcióval kaphat. Az ingyenes nyerőgép azért jó, mert először megtanulhatod, hogyan kell játszani, majd pénzért játszhatsz vele.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóMicrogaming
 • Maximális arány10
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma3
 • Vonalak száma1
 • JokersNem
 • ScatterNem
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniNem
 • Fogadjon a vonalra0.01 - 10
 • Bónusz játékokIgen