Gold Coast

A legjobb online kaszinó

Gold Coast Slot felülvizsgálata

Gold Coast

Az ausztráliai Gold Coast a világ egyik legszebb helye. Szubtrópusi éghajlattal, fantasztikus strandokkal, éjszakai élettel és a legpezsgőbb turisztikai látványosságokkal rendelkezik. Nem meglepő, hogy a nyerőgépgyártók érdeklődtek ez iránt a gyönyörű hely iránt, és egy csodálatos játékkal álltak elő, amely ezt a gyönyörű helyet használja fel arra, hogy az online kaszinójátékosok számára ösztönzőleg hatjon. Most már nem csak gyönyörű, de lenyűgöző nyereményeket is adhat az online játékosoknak. A legnagyobb nyeremény pedig akár 30 000 dollár is lehet.

 • Maximális arány25
 • Dobok száma3
 • Vonalak száma5

Játssz Gold Coast slot

Pálmafák, napsütötte strandok, tiszta homok - ebben a nyerőgépben mindezt láthatja. Már a játék logója is emlékeztet minket az eljövendő örömökre. A logó a kikötőt ábrázolja a gyönyörű piros virágokkal, az aranyrudakkal és a partot borító aranyérmékkel. Ugyanezeket a piros virágokat láthatja a nyerőgép ikonjain is. A nyerőgépek kombinációiban ezekhez csatlakoznak a rudak, dupla rudak, tripla rudak, arany hetesek és a Gold Coast játék logói. Ebben a klasszikus nyerőgépben öt nyerővonalas nyerőgépet használnak. Vonalonként egy és 5 érme közötti tétet tehetsz. Az érmék címletét a bal oldalon a plusz és mínusz gombok segítségével lehet kiválasztani. Ez 0,25, 0,50, 1, 2 vagy 5 dollár. A játékosok használhatják a szakértői módot, amely további funkciókkal bővíti a nyerőgépet.A Gold Coast logónak 2 funkciója van. Kezdetben ezt a szimbólumot vad szimbólumként használhatja, de ha három ilyen szimbólum jelenik meg a tárcsákon egy aktív sorban, akkor az egyik legnagyobb nyereményt kapja. Minden attól függ, hogy ezek az ikonok milyen soron jelennek meg. A vonalak is részt vesznek a játék kimenetelében. Bár ez a nyerőgép nem rendelkezik túl sok lehetőséggel, jól kijátszva nagyot dobhat a bankszámláján. Ha tényleg ott élnél, akkor játszhatnál Gold Coastot az Aranyparton, és a két világ legjavát ötvözhetnéd. A játékban a logó szimbólum a vad szimbólum. Tudja meg, hogyan segíthet a játékban. A nyerőgépet ingyenesen letöltheti weboldalunkon. Ez lehetővé teszi, hogy megszokja, megtanulja az összes lehetőséget, hogy aztán valódi pénzért játszhasson az "Gold Coast" nyerőgépen.

Gold Coast online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

A játék szimbólumai a hetesek, a piros virágok, a szimpla, dupla és tripla sávok, valamint a szimbólumkombinációk.

Jackpotok

A nyerőgép jackpotja 6000 érme. Ehhez a játék logó szimbólumaiból hármat kell az 5. piros nyerővonalon elhelyeznie.

Hogyan játszhatok Gold Coastban? (interfész)

Ennek a nyerőgépnek a kezelőfelülete aranyat ér. Ez a természet aranya, mert itt az aranyhomokon sétálhatunk. De az érmék aranyát is, amit a nyerőgépek játékával lehet megszerezni. A gyönyörű felület tükrözi ennek a csodálatos helynek a mesebeli életét. Egy gyönyörű aranyszínű várost látunk, amelyben rengeteg arany van. A játék logóján lévő aranyat a gombokon is szétverték. Az alján aranyszínű gombokat fog látni:

 • Egy tét - aktív vonal (minden egyes megnyomás egy további vonalat aktivál a játékban;
 • A Bet max a maximális tét;
 • Spin - pörgesse meg a tárcsákat.

Az Expert mód egy újabb funkcióval bővíti a játékot, és egy Autoplay gombbal, amely lehetővé teszi, hogy automatikus módban játsszon.

Következtetés

A Gold Coastot nem nevezhetjük túlságosan egyszerű nyerőgépnek, mert szokatlan részletekkel egészítették ki a játékot. Nem minden játékban vannak statikus vonalak, amelyek kulcsszerepet játszhatnak a nyeremények kiosztásában. A nyerőgép gyönyörűen megtervezett. Különleges hangulatot teremt - annak a gyönyörű életnek a hangulatát, amelynek küszöbén állhatsz. Érezni, érezni az egész lelket néha eldönti az ügy kimenetelét a javunkra, mert a láthatatlan erő néha oda visz minket, ahol a lélek már él! Lehet egy ingyenes játékgép meghatározó az életedben? De először is, játsszon a nyerőgéppel regisztráció nélkül, ismerkedjen meg a benne rejlő ötlettel, és nézze meg, hogyan változnak fokozatosan a dolgok.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóMicrogaming
 • Maximális arány25
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma3
 • Vonalak száma5
 • JokersIgen
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniNem
 • Fogadjon a vonalra0.25 - 25
 • Bónusz játékokNem