Golden Ticket

A legjobb online kaszinó

Golden Ticket nyerőgép felülvizsgálata

Golden Ticket

Szereted a cirkuszt? Ha azt mondja, hogy nem, akkor merjük állítani, hogy nem volt még igazán jó koncerten. Nem lehet nem csodálni az akrobaták, zsonglőrök és más mutatványosok képességeit. Persze nem mindenkinek tetszik az ötlet, hogy az állatokat olyan dolgokra kényszerítik, amelyeket a természet szánt, de vannak olyan műsorok, amelyekben az állatok egyáltalán nem vesznek részt. Egyszóval, legalább egyszer menjetek el a cirkuszba!

Közben kipróbálhatja az ingyenes "Golden Ticket" nyerőgépet, amelyet a Play'N GO cég mutatott be. Ez egy kiváló modell a játékmenet eredeti jellemzőivel, szórakoztató kialakítással, nagyszerű grafikával és egyéb előnyökkel. Cikk róla az Ön számára készített felülvizsgálók szegedonline.com.

 • Minimális árfolyam0.20
 • Maximális arány40
 • Maximális szorzás20578:1
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma30

Játssz Golden Ticket nyerőgépet

A Golden Ticket egy online kaszinó video nyerőgép. Öt tárcsával rendelkezik. A képernyőn megjelenő képek öt sorban, 5x5-ös mintázatban sorakoznak.

A tétet azonnal fel kell venni egy körre. Ez mindig húszszorosa, és lehet 0,20, 1, 2, 10 vagy 40 dollár.

A Golden Ticket nyerőgépet a speciális szimbólumok jelenléte, a továbbfejlesztett funkciók, a bónusz kifizetések, a nyereménypörgetések és a cikk későbbi részében tárgyalt egyéb lehetőségek miatt lesz szórakoztató játszani.

Ebben a modellben nincsenek aktív vonalak. A nyerő kombinációkat három vagy több azonos szimbólum alkotja, amelyek vízszintesen vagy függőlegesen egyenes, megszakítás nélküli láncban helyezkednek el. Ugyanaz a kép több sorozatban is használható, de mindegyik csak a legértékesebb kombinációért fizet. Például, ha öt elem van egy sorban, akkor a négy és három szimbólum megnyerése ebben az esetben nem kerül felszámításra.

A kombinációkat alkotó képek eltűnnek a képernyőről. A többi szimbólum lefelé tolódik. Ha új lánc jön létre, a nyereményt egy további szorzóval számoljuk ki. Először x2 lesz, majd x3, és így tovább. Ha a játékosnak sikerül az összes elemet eltávolítania a mezőről, további nyereményt kap. Mérete attól függ, hogy milyen téttel játszanak.

Az általános szabályok alóli kivételeket az alábbiakban tárgyaljuk.

Nincs dupla kifizetési kör.

A Golden Ticket elméleti hozama 96,73%, ami meglehetősen magas.

Pillanatképek az Arany Jegyből

Ez egy színes modell, amelyet úgy stilizáltak, hogy egy régi stílusú cirkuszi cirkuszra hasonlítson. Elképesztő pontossággal ragadja meg az ilyen helyszínek elbűvölő hangulatát!

Golden Ticket online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

A Golden Ticket video nyerőgép tárcsáin megjelenő képek tükrözik a játék témáját. Láthat cirkuszi előadókat, köztük egy bohócot, egy erősembert és egy mutatványost, valamint különböző cirkuszi eszközöket.

 • Wild - A játékban egy különleges joker szimbólum található, amely egy arany jegy. A Wild funkcióját tölti be. Ennek megfelelően ez a kép nemcsak önmagában alkot kombinációkat, az általános szabályok szerint eljárva, hanem más elemeket is helyettesít, segítve, hogy azokból fizetőképes láncok alakuljanak ki. Ehhez a megfelelő helyzetben kell kiesnie. Sőt, amikor a Wild szimbólumok eltűnnek, a joker nem tűnik el.

A fizetendő összegeket a táblázat tartalmazza.

Öt vagy több szimbólum a bónuszjátékban extra pörgetéseket ad.
Wild szimbólum az Arany Jegyben
Wild szimbólum az Arany Jegyben
Az első legmagasabb árú nyerőgép szimbólum a nyereménytáblán. A nyerőgépben lévő összes szimbólumot helyettesíti.
A mágus szimbóluma az Arany Jegyben
A mágus szimbóluma az Arany Jegyben
A második legértékesebb nyerőgép szimbólum a nyereménytáblán.
Az erős ember szimbóluma az Arany Jegyben
Az erős ember szimbóluma az Arany Jegyben
A harmadik legértékesebb nyerőgép szimbólum a nyereménytáblán.
Bohóc szimbólum az Arany Jegyben
Bohóc szimbólum az Arany Jegyben
A negyedik legértékesebb nyerőgép szimbólum a nyereménytáblán.
Szimbólum kandeláber ostorral arany jegyben
Szimbólum kandeláber ostorral arany jegyben
Az ötödik legértékesebb nyerőgép szimbólum a nyereménytáblán.
A kandeláber szimbólum az Arany Jegyben
A kandeláber szimbólum az Arany Jegyben
A hatodik legértékesebb nyerőgép szimbólum a nyereménytáblán.
Symbol Kettlebell és súlyzó az Arany Jegyben
Symbol Kettlebell és súlyzó az Arany Jegyben
A hetedik legértékesebb nyerőgép szimbólum a nyereménytáblán.
Symbol Kettlebell az Arany Jegyben
Symbol Kettlebell az Arany Jegyben
A nyolcadik legértékesebb nyerőgép szimbólum a nyereménytáblán.
A Skittles szimbóluma az Arany Jegyben
A Skittles szimbóluma az Arany Jegyben
A kilencedik legértékesebb nyerőgép szimbólum a nyereménytáblán.

Golden Ticket bónusz játékok

Mint fentebb említettük, a játékosok nyereményt kapnak a képernyő szimbólumoktól való teljes megtisztításáért. Az ingyenes pörgetésekről már korábban is szó volt.

Az Arany Jegyben nincsenek egyéb bónuszok.

Ingyenes pörgetések Golden ticket

Minden fordulóban egy (vagy több) oszlop bónuszoszlop (függőlegesen a BONUS felirat szerepel rajta). Ha sikerül teljesen eltüntetni, akkor egy ingyenes pörgetéssorozat indul el, amelyben az intézmény az előző tétet teszi meg a játékosnak. Alternatív képkészletet használnak. A képernyőn egyidejűleg megjelenő öt vagy több azonos elemből álló láncot alkotnak. Ha öt vagy több bónusz szimbólumot dob, a kör folytatódik (egy megközelítésben legfeljebb húszszor). A szabályok részletei a súgóban találhatók.

Jackpotok

A Golden Ticket nyerőgépben nincs progresszív jackpot.

Golden Ticket nyerőgép RTP, volatilitás és nyerési arány

Tekintsük a következő Golden Ticket slot számokat:

 • RTP: 94,74%,
 • Volatilitás: közepes.

Az elméleti megtérülési arány alacsony. A legtöbb modern online kaszinó szerencsejátékban ez 96 felett van.

Hogyan játszhatok Golden Ticketet? (interfész)

A vezérlőpanel összes felirata, valamint az esélytáblázat, a súgó és az összes párbeszédpanel teljes mértékben rozsdamentesített. Így nem kell elmagyaráznunk a kifejezések jelentését a kezelőfelületen.

A tét összegét a panelen található öt gomb egyikére kattintva lehet kiválasztani. Felette egy információs sáv található a fontos játékadatokkal.

A kifizetési táblázat mutatja az esélyeket. Van egy felületes leírás a szabályokról is. Ha többet szeretne tudni, nyissa meg a súgó ablakot (kérdőjel a bal alsó sarokban).

Az általános beállításoknál lehetőség van gyors játékra, a tét automatikus beállítására és a hangsáv kikapcsolására. Az automatikus játékmódnak megvannak a maga beállításai, amelyekből több is van.

A főképernyő bal oldalán található egy panel, amely az utolsó fordulóban kialakult nyerő kombinációkat és az extra szorzókat mutatja.

A jobb oldalon mindig egy cirkuszi előadóművész szórakoztatja a felhasználókat különböző tréfákkal.

A Golden Ticket nyerőgépet nem kell letölteni. Közvetlenül a böngészőablakban nyitható meg.

A nyerőgép mobil változata

A felhasználók a nyerőgép mobil verzióját Android vagy iOS operációs rendszert futtató okostelefonon játszhatják. A Golden Ticket mobil nyerőgép kényelmes és funkcionális. Bármely modern eszközön fut a böngészőkben.

Következtetés

A Play'N GO fejlesztői egy újabb kiváló modellt adtak ki, amiből, mint tudjuk, rengeteg van a márka szerencsejáték kínálatában. A videojáték kiváló grafikával, kiváló funkciókkal, a szokásos problémák eredeti megoldásaival és számos más előnnyel nyűgöz le.

A videojáték előnyei közé tartozik még a teljes orosz fordítás, a böngészős verzió, a különböző beállítások és a meglehetősen magas szintű elméleti megtérülés. Mindent egybevetve, ezt a filmet ki kell próbálnia annak, aki az ilyen jellegű minőségi szórakozás igazi ínyencének tartja magát.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóPlayn go
 • TémaCirkusz, bűvész show
 • Minimális árfolyam0.20 USD
 • Maximális arány40 USD
 • Kifizetési százalék (RTP)94.74%
 • Maximális szorzás20578 : 1
 • Ingyenes tesztelés elérhetőIgen
 • Mobil verzióIgen
 • A kiadás dátuma2014. október 28.
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma30
 • JokersIgen
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniNem
 • VolatilitásKözepes
 • RespinsNem
 • FreespinsIgen
 • Bónusz játékokBónusz játék