Inferno

A legjobb online kaszinó

Inferno Slot felülvizsgálata

Inferno

A Novomatic csoporthoz tartozó Errel bemutatta az Inferno nevű ingyenes nyerőgépet, amelyet a szegedonline.com szakértői vizsgáltak meg. Ez a modell meglehetősen egyszerű grafikával és a funkciók korlátozott választékával rendelkezik. Olvassa el az alábbiakban az összes előnyét és hátrányát.

 • Maximális arány10000
 • Maximális szorzás2000:1
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma5

Játssz Inferno nyerőgépet

"Az Inferno egy online kaszinó nyerőgép, ahol a szimbólumok három sorban sorakoznak öt tárcsán. A nyerőgépet csak öt aktív vonalon lehet játszani. A tétet azonnal a körre kell tenni, és negyven kredit és tízezer között lehet (nyolc kredit és kétezer között vonalonként). Ebben a modellben csak szabályos képek, Scatter szimbólumok és egy kockázatos szerencsejáték található. A nyerő láncok kialakulása az aktív vonalakon történik. Ezek kialakításához legalább három azonos elemre van szükség. A tárcsáknak sorban kell sorakozniuk, kezdve a bal oldali első tárcsával. Egyetlen szekvencia csak a legrégebbi kombinációra fizet. Teljesen benne van az összetételében a kisebb láncok nem számítanak győztesnek. Az általános szabályok alóli kivételeket az alábbiakban tárgyaljuk. A kifizetés a vonalankénti tét alapján kerül kiszámításra. Ezt megszorozzuk az ebben a pozícióban kialakított kombináció együtthatójával. Ezek közül a maximális érték x2000. Ha egynél több azonos képsorozat jön létre egy pörgetés során, a nyeremények összegződnek. Ezután az ügyfélnek el kell döntenie, hogy elfogadja-e a pénzt, vagy megpróbálja véletlenszerűen növelni azt a játékban. Itt a zárt kártya színét kell kitalálni. Ha a válasz helyes, a nyeremény megduplázódik. Lehetőség van arra, hogy egy fordulóban egymás után többször is játsszon. Egyetlen megközelítés esetén a maximális tét pörgetésenként ötszázra korlátozódik. Nem találtunk adatokat az Inferno elméleti kifizetéséről.

Pillanatképek az Infernóból

Inferno online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

Az Inferno olyan képeket használ, amelyek a tapasztalt kaszinóhasználók számára a számos klasszikus nyerőgépből ismerősek. Ezek a különböző bogyók és gyümölcsök, harangok és csillagok. Különleges karakter egy - Scatter az aranykoronával, drágakövekkel díszítve. Abban különbözik a többi elemtől, hogy a tárcsákon való elhelyezkedésétől függetlenül fizet. Ezen kívül a nyereményt a forduló teljes tétje alapján számítják ki.Wild szimbólum nincs itt. Az ingyenes pörgetések szintén nem szerepelnek a szabályokban.

Inferno bónusz játékok

Az Inferno nem tartalmaz video slot témájú nyereményjátékot.

Jackpotok

Nincs kumulatív jackpot sorsolás.

Hogyan játszhatok Inferno-t? (interfész)

Mivel az Inferno kezelőfelülete teljesen le van fordítva oroszra, beleértve a panelek feliratait, a kifizetési táblázatot, a párbeszédpaneleket és a súgó részt, nem kell magyarázni, hogy mit jelentenek. A játékmenetet felgyorsíthatja, ha többször megnyomja azt a gombot, amellyel a tárcsákat elindította (vagy a forduló azonnal elindulhat dupla kattintással). Ugyanez a technika működik akkor is, amikor pénzt utalsz a számládra. A kifizetési táblázat két oldalból áll. Az elsőn láthatja a nyerőkombinációk esélyeit, a második pedig a játék általános szabályait ismerteti, valamint a tárcsák vonalainak elrendezését kínálja. A felhasználói beállítások lehetővé teszik a hang beállítását, valamint a képernyő méretének és arányainak kiválasztását. Nem kell letöltened az Inferno nyerőgépet, mert sok kaszinó lehetővé teszi, hogy közvetlenül a böngésződben futtasd.

Következtetés

A felülvizsgálat végén szeretnénk figyelmeztetni a nagy kombinációk szerelmeseit, hogy ez a modell valószínűleg nem fog tetszeni nekik. Csak öt sor van, így a fizetős láncok kialakításának lehetőségei nem túl sokfélék. És a rendelkezésre álló lehetőségek készlete nem ragyog a változatosságtól. Valójában ez a hagyományos nyerőgépek öt tárcsás változata. De az Inferno nyerőgépnek megvannak az előnyei, beleértve a meglehetősen magas kifizetést, a széles körű árfolyamokat, a teljes orosz nyelvű fordítást és a szoftver letöltésének szükségtelenségét.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóNovomatic / greentube
 • Maximális arány10000
 • Maximális szorzás2000 : 1
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma5
 • JokersNem
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniIgen
 • Fogadjon a vonalra8 - 2000
 • Bónusz játékokNem