Just Jewels Deluxe

A legjobb online kaszinó

Just Jewels Deluxe nyerőgép felülvizsgálata

Just Jewels Deluxe

"A lányok legjobb barátai a gyémántok" - énekli egy híres dal. A legtöbb szerencsejátékos, nemtől függetlenül, szintén ékszerekről és gazdagságról álmodik. Próbálja meg elképzelni az álmát, és így közelebb hozza azt a valósághoz a Novomatic cég Just Jewels Deluxe (Just Jewels Deluxe) nyerőgépével. Ebben a színes nyerőgépben mindenféle csíkos sziklák és nagy pénzhalmok várnak rád.

 • Dobok száma5
 • Vonalak száma10

Just Jewels Deluxe nyerőgép játéka

A Just Jewels Deluxe a Novomatic öt tárcsás és tíz nyerővonallal rendelkező nyerőgépe. Ez a nyerőgép meglehetősen egyszerű szabályokkal rendelkezik. Csak egy speciális szimbólum van (Scatter). A vonalankénti minimális tét 0,04 kredit, a maximális tét 10 kredit. A gyártótól származó hivatalos adatok szerint a slot visszatérési aránya 95,42%. A játékban hatféle fizetős kombináció létezik, amelyek három vagy több azonos szimbólumból állnak össze. Egy sorban kell lenniük egy aktív sorban. A kombinációnak nem kell az első tárcsán kezdődnie. Elég, ha három vagy több szimbólum áll egymás mellett. A Scatter szimbólumok kombinációi külön szabályok szerint alakulnak ki. A legmagasabb, 5000 tétes vonalankénti nyereményt öt koronakép esetén lehet kifizetni. A sikeres pörgetés eredményeként kapott nyereményt a duplázó játékban (Gamble gomb) megpróbálhatja növelni a nyereményt. Hagyományos megjelenésű. A játékosnak ki kell találnia, hogy a pakli következő lapja milyen színű lesz. Egy sikeres kísérlet megduplázza a tétet, egy sikertelen kísérlet a feltett pénz elvesztését eredményezi.

Just Jewels Deluxe online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

A nyerőgép neve Just Jewels Deluxe, így a tárcsákat ékszerek képei uralják. Vannak aranyrudak, egy korona és dollárhalmok is. Az euró valuta szimbólum a scatter szimbólum. Ha három-öt ilyen szimbólum jelenik meg a képernyőn (a hely nem számít), a játékos a teljes tét és a beállított szorzó szorzatával megegyező kifizetést kap. Ha ezekből a szimbólumokból három, akkor a tét kétszeresére, négyszeresére - tízszeresére, ötszörösére - ötvenszeresére szorozódik. Így pörgetésenként száz kredites nyeremény esetén öt Scatter szimbólum esetén a nyeremény ötezer kredit.

Just Jewels Deluxe bónusz játékok

A Just Jewels Deluxe játékban nincsenek különleges bónuszjátékok.

Jackpotok

Progresszív jackpot sincs.

Hogyan játszhatom a Just Jewels Deluxe játékot? (interfész)

Ha már játszottál korábban Novomatic nyerőgépekkel, ez a játék nem fog meglepni a kezelőfelület tekintetében. Ugyanakkor annyira egyszerű és világos, hogy még egy kezdő is képes lesz megérteni. Csak abban az esetben, ha elmondjuk a játékmenet irányításának főbb elemeit. A nyerővonalak számát és a vonalankénti tétet a Lines és a Bet / Line mezők melletti plusz és mínusz gombokkal állíthatja be. A Start elindítja a tárcsák pörgését. A Gamble megnyitja a játékot, hogy megduplázza a nyereményt. A Collect átutalja a nyereményt a felhasználó számlájára. A Paytable a nyerőgépek kifizetési táblázatát mutatja (angol nyelven). További információ a szabályokról (angolul is). Az automatikus játék egy automatikus játékmód. A nyerőgép tárcsáin minden nyerő kombináció egyértelműen ki van emelve, és a nyeremény összege mindegyik mellett fel van tüntetve. A pörgetésenkénti nyeremények teljes összege a közvetlenül a tárcsák alatt található információs ablakban látható. Ez a nyerőgép kevés beállítással rendelkezik. A felhasználó kikapcsolhatja a zenét vagy az összes hangot, valamint teljes képernyőre bővítheti a játékot. A grafika egyszerű, de színes. A hangkíséret ugyanez, de kikapcsolható. A Just Jewels Deluxe hátrányai közé tartozik, hogy a nyeremények egyenlegre történő átutalásához folyamatosan meg kell nyomni a Collect gombot, és hogy nincs olyan gomb, amellyel gyorsan beállíthatnád a maximális tétet az összes vonalra.

Következtetés

A Just Jewels Deluxe nyerőgép alacsony varianciaszintje lehetővé teszi, hogy hosszú ideig játsszon vele, akár kis bankrollal is, és kivárja a balszerencse-sorozatot. Egyes felhasználók unalmasnak találhatják egy olyan nyerőgépet, amely nem rendelkezik vad szimbólummal, bónuszjátékokkal vagy ingyenes pörgetésekkel. De ez személyes preferencia kérdése.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóNovomatic / greentube
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma10
 • JokersNem
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniIgen
 • Fogadjon a vonalra0.04 - 10
 • Bónusz játékokNem