Lord of the Ocean

A legjobb online kaszinó

Lord of the Ocean nyerőgép felülvizsgálata

Lord of the Ocean

Bolygónk felszínének nagy részét az óceánok vize borítja, és mélységei számos titkot rejtenek. A víz alatt vannak Atlantisz romjai, amelyeket eddig senkinek sem sikerült megtalálnia. Ki tudja, talán a tenger ura, Poszeidón nem is mitikus, hanem nagyon is valóságos személyiség. Ha azt szeretné, hogy átadni ezeket az álmokat, akkor segít játékgép Lord of the Ocean (Lord of the Ocean), által kifejlesztett szakértők a cég Novomatic.

 • Maximális szorzás50000:1
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma10

Játsszon az Óceán ura nyerőgépen

A Lord of the Ocean egy 5 tárcsás Novomatic nyerőgép tíz sorral. Van egy speciális Scatter szimbólum, amely minden más képet helyettesít, és ingyenes pörgetésekre jogosít. Ebben a játékban a kifizetődő kombinációkat két (bizonyos esetekben három) vagy több azonos szimbólum alkotja, amelyeknek egy sorban kell állniuk az első tárcsán lévő aktív sorban. A scatter szimbólumok a képernyő bármely pontján megjelenve kombinációkat alkotnak. A kifizetés csak a vonal legmagasabb kombinációjára vonatkozik. A maximális nyeremény 50 000 kredit (vonalanként tíz kredites játék esetén). Öt Poszeidón-képre támaszkodik. A Lord of the Ocean nyerőgépek visszatérülési aránya körülbelül 95,1%. A vonalankénti maximális tét 0,04 kredit, de pörgetésenként 0,4 kreditnél kevesebbet nem lehet tenni. A dupla kifizetéses játék, amely a Gamble gombbal nyílik, a lehető legegyszerűbben van megvalósítva. A felhasználónak ki kell találnia a következő kártya színét. Ha szerencséje van, a nyereménye megduplázódik. Ha nem találja ki, elveszíti a tétet.

Online nyerőgép Lord of the Ocean: Wild, Scatter szimbólumok

A Lord of the Ocean nyerőgép tárcsáin a főszereplő - az óceán ura, Poszeidón, egy gyönyörű, hullámos hajú sellő, egy kincsesláda, egy elsüllyedt szobor és a játékkártyák tízes és ász közötti címletei láthatók. A kerek amulett Poszeidónnal a közepén a scatter szimbólum. Bármely más képet helyettesít, ha az segít egy fizetős kombináció kialakításában. Ha három-öt ilyen kép jelenik meg a képernyőn, a játékos a szorzónak megfelelő nyereményt kap, és tíz ingyenes pörgetésre jogosult. A pörgetések során az egyik szimbólum különleges kiváltságokat kap. Egy egész tekercset képes felvenni, és pótolni a hiányzó képeket.

Lord of the Ocean bónusz játékok

A Lord of the Ocean játékban az ingyenes pörgetések speciális szimbólumán kívül nincs más bónuszjáték.

Jackpotok

Az Ocean Master nyerőgépen nincs progresszív jackpot.

Hogyan játszhatok Lord of the Ocean-t? (interfész)

A nyerőgépek kezelőfelülete a Novomatic által gyártott összes ilyen játékra jellemző. A játékmenetet a Start (a tárcsák elindítása), Gamble (dupla nyereményjáték), Collect (a nyeremények begyűjtése), Autoplay (automatikus játékmód), Paytable (angol nyelvű nyereménytábla), valamint a Bet/Line (vonalankénti tét) és Lines (vonalak száma) ablakok közelében található előnyök és hátrányok gombok vezérlik. A Hitel mező a játékos számlaállapotát, a Tét pedig a teljes tétet mutatja. A pörgetésenkénti nyeremény összege a tárcsák alatt található információs sorban látható. A Lord of the Ocean játék kényelmes, de van néhány hiányossága. Először is, a felhasználónak minden alkalommal meg kell nyomnia a Collect gombot, hogy a nyereményt átutalja a számlájára. Másodszor, nincs olyan gomb, amelynek megnyomásával azonnal beállítható lenne a maximális tét az összes vonalra. A nyerőgép grafikája és animációja szép benyomást kelt, de a hang őszintén szólva idegesítő. De ki lehet kapcsolni. Ehhez a képernyő tetején jobbra két apró ikon található, amelyek a szopránkulcsot és a kottát ábrázolják. Az első letiltja a zenét, a második letiltja az összes hangot. A mellettük lévő ikon teljes képernyőre bővíti a játékablakot.

Következtetés

A Lord of the Ocean egy lenyűgöző nyerőgép gyönyörű grafikával és érdekes ingyenes pörgetésekkel. Nem a legelőnyösebb hozamszázalékkal rendelkezik a játékos számára, és közepes szintű varianciával rendelkezik. Kipróbálhatod edzésmódban vagy valódi pénzért egy Novomatic nyerőgépekkel rendelkező kaszinóban.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóNovomatic / greentube
 • Kifizetési százalék (RTP)95.1%
 • Maximális szorzás50000 : 1
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma10
 • JokersNem
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniIgen
 • 3D slotNem
 • Bónusz játékokNem