Lucky Fishing

A legjobb online kaszinó

Lucky Fishing nyerőgép felülvizsgálata

Lucky Fishing

A horgászat világszerte emberek millióinak kedvenc időtöltése. Valójában sokan nem értenének egyet a "szórakozás" szóval, mert számukra a horgászat egy egész filozófia, egy életforma, sőt szenvedély. Egy igazi horgász nem fogja elhalasztani a tervezett kirándulást egy adott vízterületre olyan apróságok miatt, mint a magas hőmérséklet, egy rossz út vagy a felesége nemtetszése. Tudja, hogy csak horgászbottal a kezében lehet igazán boldog. Ezt az online nyerőgépgyártók is tudják. Ezért, különösen a rajongók számára a halászati szakemberek cég Alfaplay létrehozott slot Lucky Fishing ("Lucky Fishing").

 • Maximális szorzás5000:1
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma20

Lucky Fishing nyerőgép játéka

A Lucky Fishing egy öt tárcsás és húsz nyerővonallal rendelkező nyerőgép. Különleges szimbólumokkal, ingyenes pörgetésekkel, bónuszjátékokkal és dupla nyereményjátékkal rendelkezik. Ez egyben egy show-mechanikai slot is. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan vannak olyan versenyek, ahol a nyeremény egy kumulatív jackpot. A teljes tét ebben a nyerőgépben akár tíz kredit is lehet. A "Good luck fishing" nyerőgépben a kifizethető kombinációkat legalább két vagy három azonos szimbólum alkotja, amelyeknek egy sorban kell elhelyezkedniük az aktív vonalon, kezdve az első tárcsával. Kivételt képeznek néhány speciális szimbólum kombinációi. Egy aktív vonalon öt "vad" szimbólum esetén a maximális nyeremény 5000 tét vonalanként. A Lucky Fishing nyerőgép egy meglehetősen szokatlan, dupla kifizetésű játékkal rendelkezik. Ha ebbe a fordulóba szeretne lépni, akkor a nyertes pörgetés után azonnal meg kell nyomnia a Gamble gombot. Egy festői tó partján találja magát, horgászbottal a kezében. Vízfelületét tizenkét feltételes szektorra osztják. Egyikbe véletlenszerűen kell bedobni a horgászbotot. Ha igazad van, akkor egy nagy sügért fogsz, és a téted megduplázódik. De ha nincs szerencséd, akkor egy lyukas sügért húzol ki, és elveszíted az összes pénzt, amit feltettél.

Online nyerőgép Lucky Fishing: Wild szimbólumok, Scatter szimbólumok

A Lucky Fishing nyerőgép tárcsáin olyan szimbólumok találhatók, amelyek valamilyen módon a halászathoz és a víz alatti világhoz kapcsolódnak. Vannak különböző halak és halászok, egy gyönyörű tó, egy elsüllyedt hajó, egy láda és még egy horogra akasztott cipő is. A vad szimbólum szerepét egy kampós sügér animált képe tölti be. Bármely más képet helyettesíthet (kivéve más speciális szimbólumokat), ha hozzájárul egy nyerő kombinációhoz. A maximális kombinációt kell kifizetni. Ha két-öt kép jelenik meg a tárcsákon, függetlenül azok helyétől, amelyeken színes halak félve néznek a horogra tűzött kukacra, akkor ez a teljes tétet egy bizonyos szorzóval megsokszorozza. A szorzó megegyezik a tárcsákon lévő ilyen szimbólumok számával. Az ingyenes pörgetésekhez a játékosnak három rája képét kell "elkapnia" a tárcsákon. Helyzetük nem játszik szerepet. A Lucky Fishing nyerőgép bónusz szimbóluma egy búvár képe, aki egy kincsesládát talált a víz alatt.

Lucky Fishing bónusz játékok

A Lucky Fishing nyerőgép a játék szellemének megfelelő stílusú bónuszjátékkal rendelkezik. A játék egy külön képernyőn kezdődik, ahol három, négy vagy öt speciális szimbólum kombinációjával egy aktív vonalon. A játékos eljut a tenger fenekére, ahol egy vitorlás elsüllyedt. Szétszórva a hajó alján a kincsesládák körül. A felhasználó egyesével választja ki őket, és nyereményét egy bizonyos összeggel megszorozza. Azonban előfordulhat, hogy egy ládára bukkan, amely nem hoz nyereményt, és véget vet a bónusz körnek. Az egyes szerencsés választások nyereményét az aktív vonalon megjelenő bónusz szimbólumok száma határozza meg. Ha három volt, az esély 40 tét soronként, ha négy, 90 tét, ha öt, 150 tét.

Jackpotok

A Lucky Fishing nyerőgépben nincsenek nagy progresszív jackpotok, de rendszeresen vannak show versenyek, ahol a játékosok a halmozott jackpotokért versenyeznek. Ezek a verseny során a slotra tett fogadásokból történő levonásokból alakulnak ki.

Hogyan játszhatom a Lucky Fishing játékot? (interfész)

Nincs értelme részletesen leírni a Lucky Fishing nyerőgép kezelőfelületét, mert ezt már sokszor megtettük az Alfaplay más nyerőgépeinek leírása során. Itt ugyanazokat a gombokat és ablakokat láthatja: Pörgetés, Szerencsejáték, Automatikus játék, Fizetési táblázat, Maxbet, Tét, Vonalak, Nyeremény, Jackpot. A szabályok oroszul vannak írva. Grafika és animáció slot készült egy adag humorral, és egy szép benyomást, ami elrontja egy kicsit bőséges kis elemek a képeken, így néznek ki túlságosan tarka.

Következtetés

A Lucky Fishing kétségkívül egy nagyon alacsony varianciájú nyerőgép. Ha az összes vonalon játszik, szinte minden pörgetés eredményeként kifizetődő kombinációk jönnek létre. Természetesen ezek mérete nem mindig haladja meg a teljes tétet, de biztosan sokáig játszhatsz, még kis bankrollal is. Ez a játék nem csak a horgászat rajongóinak fog tetszeni, hanem minden olyan felhasználónak, aki szereti a rengeteg funkcióval rendelkező nyerőgépeket.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóAlfaplay
 • Maximális szorzás5000 : 1
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma20
 • JokersIgen
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniIgen
 • 3D slotNem
 • Bónusz játékokIgen