Magic Mirror

A legjobb online kaszinó

Magic Mirror Slot felülvizsgálata

Magic Mirror

A Merkur cég szakemberei által kifejlesztett "Magic Mirror" ingyenes nyerőgép egy mesebeli világba repíti Önt, ahol egyszarvúak szaladgálnak az erdőben, és varázslók varázsolnak, ősi könyvekből származó varázsigékkel. Igaz, hogy ez a modell nem bővelkedik érdekes karakterekben, de sok olvasónknak tetszhet a játékmenetbeli tulajdonságai miatt. Mindezeket a szegedonline.com portál által készített cikk tárgyalja.

  Játssz Magic Mirror nyerőgépet

  A Magic Mirror egy 5 tárcsás videó nyerőgép tíz folyamatosan aktív vonallal, amelyek számát a felhasználó nem változtathatja meg. Minden egyes vonalra egy centtől két euróig lehet fogadni. A forduló nem több mint húsz euró. Játssz játékgép "Magic Mirror" lesz érdekes, mert a jelenléte nem csak az alapvető képek, hanem a különleges karakterek és ingyenes pörgetések további funkciókat. Az áttekintés mindegyiket tárgyalja. Egy szabályos fizető kombináció kialakításához több (kettő vagy három) azonos elemre van szükség. Ezeket egymáshoz közel kell elhelyezni egy aktív soron, az első tárcsán kezdődően. Minden ilyen szekvencia csak a legmagasabb kombinációra ad nyereményt egyetlen pozícióban. Az összeg a vonalankénti tét alapján kerül kiszámításra. Meg kell szorozni a táblázatban megadott kombinációs együtthatóval. A maximális érték ebben a modellben x5000. Az összes kivételt, amelyek közül nem sok van, az alábbiakban tárgyaljuk. A kockázatos odds játék kétféle változatban létezik. Mindkettő a kifizetés megduplázásával jár, amennyiben az egyes szakaszokban szerencsés körülmények állnak fenn. Az első változatban a zárt kártya színét kell kitalálni, a másodikban pedig lépésről lépésre kell felmászni a létrán, a véletlenszám-generátor "jóindulatára" hagyatkozva. A fordulók részletei a súgó részben találhatók. A fejlesztők azt állítják, hogy hosszú lejátszás esetén a videojáték a játékosok által feltett tétek 96%-át adja vissza.

  Pillanatképek a The Magic Mirrorból

  Magic Mirror online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

  Amikor megnyitod a Magic Mirror videójátékot, egy gyönyörű lányt, egy fehér egyszarvút, egy varázskönyvet varázsigékkel, egy karikát és a játékkártyák névértékét látod a tíztől az ászig. A játékban van egy különleges szimbólum - a varázstükör, amelyről a modell a nevét kapta. Egyesíti a Wild és a Scatter funkciókat. A kifizetés a képernyőn való elhelyezkedésétől függetlenül történik, és a kifizetés a teljes tét (kettő, húsz vagy kétszáz) alapján történik. Ha három vagy több ilyen kép egyszerre jelenik meg a tárcsákon, akkor tíz ingyenes pörgetésen vehet részt. A tét bennük ugyanaz marad, de az intézmény az ügyfél számára. Ezenkívül a véletlenszerűen kiválasztott képek egyike további funkciókat is ellát. Bizonyos esetekben kitágul. Az ingyenes pörgetések meghosszabbíthatók, de nem több mint ötvenet egymás után.

  Magic Mirror bónusz játékok

  A Magic Mirrorban a pörgetős nyereményeken kívül nincsenek más nyereménykörök.

  Jackpotok

  A Magic Mirror nem kínál kumulatív jackpotot vagy bármelyik társait.

  Hogyan játszhatok Magic Mirror-t? (interfész)

  A videojáték angol nyelvű változata könnyen érthető bármelyik tapasztaltabb vagy kevésbé tapasztalt internetes kaszinó felhasználó számára. Ha új vagy a játékban, a táblán található szavak jelentésével kapcsolatos tippjeink segítenek neked: A játékzsetonok címletének kiválasztásához használja az érmék képe melletti mínusz és plusz jelet a panel jobb sarkában. A paraméterekben beállíthatja a hangkíséretet és aktiválhatja a gyors játékot. Letöltés egy játékgép Magic Mirror nem szükséges. Futtassa közvetlenül az internetes böngészőben.

  • Spin - egy új spin kezdete
  • Max Bet - válassza ki a maximális tétet
  • Tétek - a tétekre feltett tét összege
  • Nyeremények - nyeremények körönként
  • Deposit - a játékszámla állapota
  • Auto Start - automatikus pörgésindítási mód
  • Gamble (két gomb) - indítsa el a játékot az esélyekkel
  • Gyűjtés - a nyeremény átutalása a számlájára
  • ? - a súgó részleg böngészése
  • Fizetési táblázat - az esélytáblázat futtatása
  • Vissza - a szorzótábla elhagyása

  Következtetés

  Természetesen ez a modell nem eredeti. Témája, funkciókészlete, dizájnjellemzői - olvasóink közül sokan látták már mindezt. Másrészt a kombinációs kifizetések meglehetősen magasak, a nyereménypörgetések nagyon jövedelmezőek, az esélyjáték két változatban jelenik meg, a nyerőgép flash verzióban működik, és a kezelőfelület minden nyelven világos. Tehát a gép egésze kiváló minőségű.

  • szakaszNyerőgépek
  • GyártóMerkur