Mega Joker

A legjobb online kaszinó

Mega Joker nyerőgép felülvizsgálata

Mega Joker

A Mega Joker ingyenes nyerőgép, amelyet a híres Novomatic cég már jó régen kiadott, néhány olvasónk számára nagyon egyszerűnek, sőt elavultnak tűnhet. De tudjuk, hogy hány rajongó a szerencsejáték márka, és ezért nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a modellt. Különösen azért, mert érdekes funkciókkal rendelkezik, és képes sok pozitív érzelmet kiváltani bármelyik felhasználóból.

Tehát, a Novomatic Mega Joker online video nyerőgépének áttekintése.

 • Maximális arány8000
 • Maximális szorzás2000:1
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma40

Játssz a Mega Joker nyerőgépen

A Mega Joker egy öt tárcsás nyerőgép öt tárcsával, negyven vonallal, különleges szimbólumokkal, dupla nyereménykörrel és néhány egyéb funkcióval. A Mega Joker video nyerőgép összes lehetőségét az alábbiakban tárgyaljuk.A Mega Joker nyerőgépen egytől negyven aktív vonalig lehet játszani. Az ügyfél saját belátása szerint aktiválhatja a számot. A vonalra tett tét is az ő belátása szerint változik. A tartomány egytől kétszáz kreditig terjed (lépcsőzetesen). Egy pörgetés a játékban akár nyolcezer kreditet is igénybe vehet. A Mega Joker nyerőgépben a kifizetések az azonos képekből álló aktív vonalakon kialakuló kombinációk után járnak. A szimbólumoknak egymás mellé kell esniük, az első tárcsától balra indulva. Csak az egyes vonalak legmagasabb kombinációja számít nyerőnek. A nyereményt úgy számoljuk ki, hogy a tétet megszorozzuk a kombináció együtthatójával (a maximális érték x2000). A kivételeket az alábbiakban ismertetjük.A Mega Joker videó nyerőgépes nyereményjátékban a fordulóban kapott teljes nyereményt meg lehet próbálni növelni. Itt nincsenek meglepetések: találd ki a lezárt kártya színét. Ha sikerül helyesen kitalálnod, a nyereményed megduplázódik. Ha tévedsz, elveszíted a tétet. Egyetlen kört játszhatsz, amíg el nem éred a limitedet. Ez vonalonként 20 000 tétet jelent. Természetesen a kör véget ér, ha rosszul választja meg a kártya színét.A gyártó nem közöl adatokat a Mega Joker nyerőgép elméleti nyereményéről.

Pillanatképek a Mega Jokerből

Mega Joker online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

A Mega Joker video nyerőgép szimbólumkészlete nem fog meglepni. Ezek a cseresznye, a citrom, a szőlő és más bogyók és gyümölcsök, valamint a hetesek, a csillagok és a jokerek. A joker a vad szimbólum, a hetes pedig a scatter. Fejlett funkciókkal rendelkeznek: a Mega Joker nyerőgép tárcsáin a Wild csíkokban jelenik meg, és akár az egész képernyőt is elfoglalhatja. Ő maga is képes kombinációkat alkotni, és szükség esetén más képeket helyettesíteni.A scatter szimbólum a képernyőn elfoglalt helyektől függetlenül fizet. Három, négy vagy öt Scatter négy, húsz vagy négyszáz teljes tét kifizetését eredményezi. A Mega Joker nyerőgépen nincsenek ingyenes pörgetések.

Mega Joker bónusz játékok

A Mega Joker video nyerőgép nem rendelkezik bónusz körrel sem a fő-, sem a kiegészítő játékképernyőn.

Jackpotok

A Mega Joker nyerőgépen nincs kumulatív jackpot.

Hogyan játszhatok Mega Jokerrel? (interfész)

Mivel ez a modell teljes mértékben rosifikált (beleértve a rövid szabályokat, a kifizetési táblázatot és a súgó részt), nincs szükség arra, hogy elmagyarázzuk olvasóinknak, hogy a különböző vezérlőpanel elemek milyen funkciókat látnak el.Megjegyezzük, hogy a Mega Joker rendelkezik automatikus játékmóddal, a háttérzene és a hang kikapcsolásának lehetőségével, valamint a képarány és a képernyőméret kiválasztásával. Letöltés Mega Joker nyerőgép nem kell. Tesztelje a nyerőgépet, vagy játsszon pénzért közvetlenül az online kaszinó weboldalán.

Következtetés

A Mega Joker egy klasszikus gyümölcsös témájú, öt tárcsás video nyerőgép, melyben a joker, a nagyhatalmú Wild szimbólum és a hagyományos Scatter szimbólum található. Kár, hogy a játék nem rendelkezik további funkciókkal tematikus bónuszkörök vagy nyereménypörgetések formájában. Azonban kiesik a csíkok Wild és így nem fog unatkozni nélkül a nyereményt. A kombinációk gyakran alakulnak ki, a kifizetések nem rosszak, és a grafika alacsony minősége - sok felhasználó számára nem ez a legfontosabb összetevő.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóNovomatic / greentube
 • TémaKaland, Kincs, Klasszikus nyerőgépek, állatok, gyümölcsök/zöldségek, varázslat, mágia
 • Maximális arány8000 USD
 • Kifizetési százalék (RTP)99%
 • Maximális szorzás2000 : 1
 • A kiadás dátuma2011
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma40
 • JokersIgen
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniIgen
 • Fogadjon a vonalra1 - 200
 • Bónusz játékokNem