Sizzling Hot Deluxe

A legjobb online kaszinó

Sizzling Hot Deluxe nyerőgép áttekintés

Sizzling Hot Deluxe

A Novomatic szerencsejátékok hatalmas kínálatában több olyan modell is van, amelyek kiérdemelték a klasszikusnak járó elismerést. Az egyik ilyen a Sizzling Hot nyerőgép, amelyet már régóta ismernek a játékosok, és amely már bizonyított. Ez a cikk a gép úgynevezett deluxe-verziójának szentelt, amely kedvezően hasonlítja össze a jobb grafika eredeti változatát, a különböző beállításokat és egyszerűen javított funkcionalitást.

 • Maximális arány10000
 • Maximális szorzás5000:1
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma5

Sizzling Hot Deluxe nyerőgép játék

A Sizzling Hot Deluxe öt tárcsával és ugyanennyi állandóan aktív csíkkal rendelkezik, amelyeken a nyerő láncok kialakulnak. A főképernyőn tizenöt kép látható. Az érintett sávokra tett tétek egyenlőek. Mindegyik nyolc kreditet vesz igénybe, és kétezer kreditet (a StarGames példáján). Kiderül, hogy a pörgés nem tud kevesebb, mint negyven egységet és több mint tízezer érmét tenni. A játék semmiképpen sem gazdag funkciókban. Az alapképeken kívül csak egy scatter és egy kör van a nyeremény megduplázásához. Az egyszerű képek kombinációinak kialakítása az érintett öt sávon történik. Ehhez több azonos elemet kell egymás mellé sorakoztatni. Ezeket a sorban balról jobbra haladva kell elhelyezni, az első oszlopban kezdődően. A kifizetés kiszámítása úgy történik, hogy a csíkra tett tétet megszorozzuk a kapott lánc arányával, amely x5 és x5000 között mozog. Gyakran egynél több szekvencia alakul ki egy pörgetés során. Kívánság szerint egy nyertes pörgetés befejezése után az ügyfél egyenlő esélyekkel kezdheti a játékot. A játék a kiegészítő képernyőn indul, ahol egy lezárt kártya színét kell kitalálni. A helyes válasz megduplázza a nyereményt. A rossz választás a fogadás elvesztését eredményezi. Van egy limit, amelynek elérésekor a kör automatikusan véget ér.Nem találtunk információt a Sizzling Hot Deluxe elméleti hozamszintjéről.

Pillanatképek a Fiery - deluxe játékból

Sizzling Hot Deluxe online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

A nyerőgép klasszikus képeket használ, amelyek különböző gyümölcsöket és bogyókat, valamint a piros hetest ábrázolják. A csillag a scatter, amely a képernyőn való elhelyezkedésétől függetlenül fizet. Ugyanakkor a nyereményt a körre tett teljes tét alapján számítják ki.A Sizzling Hot Deluxe játékban nincsenek ingyenes pörgetések. A Wild szimbólumot a szabályok szintén nem írják elő.

Sizzling Hot Deluxe bónusz játékok

Nincsenek nyereménytémájú fordulók. Az ingyenes pörgetésekről fentebb már volt szó.

Jackpotok

A Novomatic progresszív jackpot ebben a modellben nem érhető el.

Hogyan játszhatom a Sizzling Hot Deluxe játékot? (interfész)

Gyakorlatilag a márka összes játéka, beleértve a szóban forgó nyerőgépet is, oroszul is megtalálható, ami segít az újonnan érkezőknek megérteni az összes gomb jelentését. A sorok száma mindig ugyanaz. Az egyes tárcsák tétjének összege egy speciális ablakban kerül meghatározásra.Miután elindított egy pörgetést, a tárcsák forgását azonnal befejezheti ugyanazzal a gombbal. Kattintson duplán, hogy a folyamat a lehető leggyorsabb legyen. A kifizetési táblázat mindössze két oldalas, az esélyek és az általános rendelkezések leírásával. Van egy kiegészítő súgó rész is, de nem valószínű, hogy szükséged lesz rá, mivel a szabályok a lehető legegyszerűbbek, és a kezelőfelület intuitív. Vannak alapvető hang- és képernyőbeállítások. A gép egy böngészőben nyílik meg, így nem kell további szoftvereket telepítenie.

Következtetés

Természetesen ez a modell a hagyományos nyerőgépek kedvelőinek készült, amelyek az offline és online szerencsejátékok történelmébe is bekerültek. Azoknak tetszeni fog, akik a korai játéktermekben kezdtek el játszani, de valószínűleg nem fog tetszeni a modern felhasználóknak, akik a látványos és eredeti szerencsejátékos szórakozást részesítik előnyben.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóNovomatic / greentube
 • Maximális arány10000
 • Maximális szorzás5000 : 1
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma5
 • JokersNem
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniIgen
 • Fogadjon a vonalra8 - 2000
 • Bónusz játékokNem