Voodoo Magic

A legjobb online kaszinó

Voodoo Magic Slot felülvizsgálata

Voodoo Magic

A mágikus és okkult gyakorlatok közül valószínűleg a vudu a legismertebb és a médiában, a fikcióban, a zenében és a filmekben a legnagyobb nyilvánosságot kapott. Az a hír járja, hogy még a politikusok és a sportcsillagok is gyakran fordulnak a vudu-sámánokhoz segítségért. Az internetes kaszinószoftver-gyártó cégek szorosan figyelemmel kísérik, hogy mi váltja ki a közvélemény érdeklődését, így természetes, hogy voodoo témájú nyerőgépes játékok is megjelennek. Az egyik ilyen nyerőgép a Voodoo Magic.

  Voodoo Magic nyerőgép játéka

  A Voodoo Magic egy nyerőgép az Alfaplay-től, amely nagyon szokatlan interfésszel és játékmenettel rendelkezik. Valójában ez egy klasszikus három tárcsás nyerőgép egy nyerővonallal. Eredetisége abban rejlik, hogy tíz különálló képernyő van, amelyek mindegyike három tárcsát forgat. Ráadásul a Voodoo Magic nyerőgép egy másik különleges funkcióval is rendelkezik. Az a tény, hogy az első megnyomás után Spin futnak a tárcsák csak a bal alsó ablakban. Megállás után mindegyik alatt megjelenik a Hold gomb. Ha megnyomja, például az első tárcsa alatt, de más ablakokban az összes első tárcsán ugyanaz a szimbólum jelenik meg, mint az eredeti ablakban. Ha újra megnyomja a Spin gombot, a fennmaradó kilenc ablakban csak a második és a harmadik tárcsa fog pörögni. Ez azt jelenti, hogy az első pörgetéstől kezdve megtarthatod a neked tetsző szimbólumokat. Következésképpen a Voodoo Magic egy stratégiai nyerőgépes játéknak tekinthető. Különösen szerencsés leszel, ha az első ablakban lévő tárcsák azonnal nyerő kombinációt alkotnak. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja őket, és az egyes dobozok alatt a Hold gombra kattintva mind a tíz dobozban jóváírja a nyereményt. Ugyanígy, a szimbólum első pörgetésének eredményeképpen nem választhatja ki az elesetteket. A kifizetődő kombinációknak mindig három azonos szimbólumból kell állniuk. A maximális nyeremény 120 tét vonalanként a sámán három képe esetén érhető el. A "Voodoo Magic" nyerőgépben a nyeremények megduplázása nem biztosított.

  Voodoo Magic online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

  Mivel a Voodoo Magic nyerőgép a voodoo titokzatos mágiájának van szentelve, a játékgépet ennek megfelelően tervezték. A tárcsákon egy fekete bőrű sámán, egy afrikai kunyhó, egy fa maszk, egy tam-tam dob és egy fél kókuszdió látható. Ezen kívül vannak a hagyományos három tárcsás nyerőgépekre jellemző egy, két és három sávos sávok. Ebben a játékban nincsenek különleges szimbólumok.

  Voodoo Magic bónusz játékok

  A Voodoo Magic nyerőgépben nincsenek bónuszjátékok.

  Jackpotok

  A Voodoo Magic nyerőgépen sincs jackpot.

  Hogyan játszhatok Voodoo Magicet? (interfész)

  A Voodoo Magic nyerőgép kezelőfelülete csak első pillantásra és csak egy tapasztalatlan felhasználó számára tűnhet homályosnak. Intuitív módon, a szabályok és tippek elolvasása nélkül is megértheted. A játékot a tipikus gombokkal lehet irányítani. A tét ablak melletti plusz és mínusz gombok segítségével beállíthatja a kívánt tétméretet. A Lines mezőt a "szépség kedvéért" itt hagyjuk, mert csak egy sort lehet lejátszani. Nyilvánvalóan ugyanezen okból nem távolították el az Auto gombot, mert az automatikus játékmód nyilvánvaló okokból nincs itt. A kifizetési táblázat ebben a nyerőgépben áttetsző formában jelenik meg a főablak tetején. Tekintettel egy ilyen eredeti játékmenetre, nem akarod a grafika és az animáció minőségét piszkálni, de el kell ismerned, hogy messze nem tökéletesek. A filmzene sem csillog.

  Következtetés

  A Voodoo Magic nyerőgép az Alfaplay egyik legizgalmasabb nyerőgépe, amelyet eddig a szegedonline.comon áttekintettünk. Természetesen a tervezés minősége és a különböző lehetőségek messze a világ vezető gyártóinak modern mintáihoz képest, de biztos, hogy megtalálja rajongóit. Legalábbis bármikor játszhatsz a Magic Voodoo nyerőgéppel ingyen az Alfaplay online kaszinók egyikében, hogy eldönthesd, tetszik-e neked ez a nyerőgép.

  • szakaszNyerőgépek
  • GyártóAlfaplay