Zeus III

A legjobb online kaszinó

Zeus III nyerőgép felülvizsgálata

Zeus III

A Williams Interactive (WMS) fejlesztői gyakran örvendeztetik meg a közönséget szokatlan újításokkal. Az online kaszinók ingyenes nyerőgépei gyakran feltűnőek az eredeti felülettel és a nem szabványos funkciókkal. Ennek bizonyítéka a Zeus III modell, amely folytatja a gyártó videójátékok sorozatát, amelyet a görög mitológia legfőbb istenségének szenteltek (a Zeus első részéről itt olvashat). Szinte mindent meglep: a tárcsák és vonalak számát, a képek elhelyezkedését a képernyőn, a játékopciókat és így tovább. Olvasson többet a Zeus III egyedülálló jellemzőiről a szegedonline.com értékelésében.

 • Maximális arány80
 • Dobok száma6
 • Vonalak száma192

Játssz a Zeus III nyerőgéppel

A Zeus III egy video nyerőgép hat különböző méretű tárcsával. Az első tárcsán két szimbólum van, a másodikon három, a harmadikon négy, a negyediken öt, az ötödiken hat, a hatodikon pedig hét.A Zeus III nyerőgépen csak mind a 192 aktív vonalon játszhatsz. Helyüket a nyereménytáblázatban találod. A fogadások nem a vonalakra, és a körre történnek. Ez negyvenszerese. Egy 1-es szorzóval pörgetésenként negyven centért. A maximális szorzó 200, és az arány ebben az esetben nyolcvan dollárral egyenlő. A Zeus III videó nyerőgépben különleges karakterek (szintén szokatlan funkciókkal), egy nagyon jövedelmező ingyenes pörgetési kör és egyéb lehetőségek működnek. De a kombinációkat a legtöbb nyerőgép szabályai szerint alakítják ki. Az azonos képeknek egymás mellé kell esniük az aktív soron, az első tárcsával kezdve. Három-hat szimbólumra van szükség. A kifizetés a megállapított nyereményszorzó alapján kerül kiszámításra, a megtett tét alapján. Egy speciális táblázat mutatja a kombinációk lehetséges kifizetéseit, már a feltett összeg figyelembevételével. Kockázatos szerencsejáték a játékgép online "Zeus III" nem. A dobok leállítása után felhalmozott teljes nyeremény azonnal átutalásra kerül a fő felhasználói számlára. A fejlesztő által meghatározott Zeus III modell elméleti megtérülési aránya 96,1%.

Pillanatképek a Zeus III-ból

Zeus III online nyerőgép: Wild, Scatter szimbólumok

A Zeus III videojáték képernyőjén látható képek közvetlenül az ókori görög mítoszokhoz kapcsolódnak. Ezek maga Zeusz, egy Pegazus, egy argói hajó, egy harcos sisakja, egy amfora és egy ókori érme. Ezen kívül a tárcsákon játékkártyák színeit ábrázoló drágaköveket is láthatunk.A képek csíkokban kerülnek a tárcsákra. Ha egy teljes tárcsát Zeusz foglalja el, akkor ő lesz a Wild. Elméletileg az egész tárcsát elfoglalhatja egyetlen szimbólum. Ez azt jelenti, hogy ebből a képből legfeljebb 192 kombináció állhat össze. A Zeus III különleges szimbólumai a Wild (a görög templom) és a Feature (Zeusz keze a villámmal). A Wild nem fizet, de a kombinációkban más normál szimbólumokat helyettesít. A funkció a főjátékban az első tárcsa kivételével minden tárcsán, a bónuszkörben pedig az utolsó tárcsa kivételével minden tárcsán megjelenik. Önmagában nem fizet. Három, négy vagy öt ilyen kép kiváltja az ingyenes pörgetéseket (tíz, huszonöt vagy ötven), a teljes tét növelésével. Ebben a körben az utolsó tét van érvényben, de azt a kaszinó teszi. Ebben a körben akár egyetlen Zeusz-kép is Wilddá változtat egy egész tárcsát. A pörgetések három vagy több funkcióval meghosszabbíthatók.

Zeus III bónusz játékok

A fent leírt ingyenes pörgetéseken kívül nincs más bónuszkör.

Jackpotok

A Zeus III-ban nincs kumulatív jackpot.

Hogyan játszhatok Zeus III-at? (interfész)

A szegedonline.com olvasói örömmel fogják tudni, hogy a Zeus III nyerőgépet teljes mértékben lefordították orosz nyelvre. Következésképpen a kezelőpanel gombjainak funkcióiról szóló magyarázatokra magától eltűnik a szükség. Ráadásul ezek mindegyike intuitív szinten is világos. A táblázatban rövid szabályok és kombinációs arányok találhatók. A videónyerőgéppel kapcsolatos további információk a súgó részben találhatók. Van néhány beállítás a kezelőfelületre és az automatikus lejátszásra vonatkozóan. A Zeus III közvetlenül a böngészőben fut, így nincs szükség a nyerőgép letöltésére.

Következtetés

A Zeus III tökéletes modell a szokatlan videojátékok szerelmeseinek. Különösen tetszetősek a kombinációképzés elvei, amelyeknek köszönhetően a kifizetések egyáltalán nem ritkák. Igaz, az esélyek nem túl nagyok. Természetesen mindenki élvezni fogja az ingyenes pörgetési kört a kiegészítő funkciókkal. A játék előnyei közé tartozik a nagyon jó minőségű grafika és a teljes orosz fordítás.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóWms gaming
 • Maximális arány80
 • Kifizetési százalék (RTP)96.1%
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma6
 • Vonalak száma192
 • JokersIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniNem
 • Bónusz játékokNem