Zorro

A legjobb online kaszinó

Zorro Slot felülvizsgálata

Zorro

A híres nemes banditát, Zorrót, akit Robin Hood spanyol megtestesülésének tekinthetünk, Johnston McCully találta ki. A huszadik század első felében megjelent A capistranói átok című regényének hőse. A karakter első filmje a The Sign of Zorro (1920) volt, amelyben Douglas Fairbanks játszotta. Ezt követően a képernyőkön több mint húsz festmény jelent meg. A leghíresebbek az Alain Delon és Antonio Banderas főszereplésével készült filmek.

A kaszinószoftver fejlesztői szerint a legendás bosszúálló, aki mesterien bánik a pengével és az ostorral, nem túl népszerű. Nem könnyű azonnal megjegyezni a neki szentelt ingyenes nyerőgépeket. Mindazonáltal ezek a modellek léteznek. Az egyikük egy videó slot "Zorro" termelés Aristocrat. Ez a felülvizsgálat ezt tárgyalja.

 • Maximális arány125
 • Maximális szorzás5000:1
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma25

Zorro nyerőgép játéka

A Zorro játékban öt tárcsa van. Amikor mozdulatlanok, a képek a képernyőn található a rendszer 5x3. Engedélyezett játszani a nyerőgép "Zorro" egy-huszonöt soron. A fogadások csak öt centtől öt euróig terjedő összegeket érhetnek el. Egy pörgetésnél akár százhuszonöt eurót is elfogadnak. Az ügyfeleknek lehetőségük van további tíz érmével megegyező bónusz tétet tenni. Ez aktiválja a nyeremény funkciót, amelyet az alábbiakban ismertetünk. Következésképpen a maximális tét körönként eléri a százhetvenöt eurót. A video nyerőgép szabályos képekkel, különleges szimbólumokkal, esélyes kockázati játékkal, ingyenes pörgetésekkel, extra szorzókkal és többféle bónuszjátékkal rendelkezik. A kombinációkra vonatkozó kifizetési szabályokban nincs semmi szokatlan. Több azonos képnek kell sorban állnia az adott szalagon, a bal oldali első tárcsától kezdve. Csak az egyes pozíciók leghosszabb változata számít nyerőnek, de egy pörgetés során több kombináció is lehet különböző sávokon. A kifizetéseket az esélyek (x3 és x5000 között) és a tét szorzata alapján számítják ki. Minden pénzt, amely az ügyfélnek a rajz eredményei alapján jár, azonnal átveheti a főszámlára. Ha nagyon szerencsejátékos vagy, akkor megpróbálhatod növelni ezt az összeget az odds játékban. Egy lezárt kártya színét vagy színét lehet kitalálni. A helyes válasz az első esetben megduplázza, a második esetben pedig megnégyszerezi a nyereményt. Egymás után akár ötször is hibázhatsz anélkül, hogy hibázhatnál. Jelenleg nem rendelkezünk adatokkal a Zorro nyerőgép elméleti hozamáról, de később megpróbálunk adatokat találni.

Pillanatképek Zorróból

Zorro online nyerőgép : Wild, Scatter szimbólumok

A játékban látható szimbólumok a főszereplő, Juliana, szíve hölgye, Monastario kapitány, egy fekete ló, egy hordó, egy zsák aranyérme és a kártyák címletei a bubitól az ászig. A Wild (Zorro) és a Scatter (a ló) különleges funkciókkal rendelkezik. A Z, O és R betűket tartalmazó szimbólumokról, amelyek akkor jelennek meg, amikor a bónusz tét aktív, lásd az alábbi Bónusz játékok részt.

 • A Wild maga is magas szorzókkal fizető kombinációkat alkot, és szükség esetén más képeket is helyettesít, kivéve a scattereket.
 • A scatter abban különbözik a többi elemtől, hogy független az aktív vonalaktól, és kifizetése a kör teljes tétjén alapul.

Zorro gép bónusz játékok

Ha az ügyfél extra tétet tesz, a tárcsákon megjelennek a Z (az első oszlopban), O (a második és ötödik oszlopban) és R (a harmadik és negyedik oszlopban) szimbólumok. Amikor a képernyőn a ZORRO szót alkotják (a betűk elrendezése a tárcsákon tetszőleges lehet), elindul az egyik bónuszjáték. Választása véletlenszerűen történik. Tekintsük át röviden e fordulók főbb jellemzőit: A szabályok részletei a súgó részben találhatók.

 • Tornádó - A nyeremény kifizetése akár ötszáz érme is lehet (vonalas tétek).
 • Aranyérmék - Addig kell érméket választanod, amíg két azonos szimbólumot nem kapsz. Ezután nyereményt kapsz (szintén ötszáz érméig).
 • Wild Z - Három ingyenes pörgetés indul. Mindegyikben egy-egy további Wild szimbólum jelenik meg a képernyőn, a Zorro szimbólum formájában. A sorsolások végéig a helyén marad. Így az utolsó pörgetésnél három ilyen lesz a tárcsákon.
 • Hordók - A képernyőn hordók jelennek meg. Ha ezek közül választasz egyet, akkor számos ingyenes pörgetésre leszel jogosult (öt és húsz között), amelyek során a Wild kombinációk további szorzókkal (x2-től x15-ig) fizetnek.

Jackpotok

A Zorro progresszív jackpot nem elérhető.

Hogyan játszhatok Zorrót ? (interfész)

A modell teljes orosz nyelvű fordítása lehetővé teszi, hogy az összes kezelőfelületi elem funkcióját saját maga is megértse.A panelen sok különböző gomb és ablak található, de mindegyik intuitív. Csak játsszon néhány percet a videojátékkal, és máris megérti, mire szolgálnak az elemek. Külön gombok vannak az összes vonal és a maximális tét kiválasztására. A bónusz tét aktiváló gomb a jobb oldalon található. A főszereplőt ábrázolja. A kifizetési táblázat a kombinációk esélyeit mutatja. Itt megtalálja a vonalak elrendezését, az általános szabályokat, a játék leírását az esélyekről, valamint a bónuszjátékra vonatkozó adatokat is. Letöltheti a Zorro nyerőgépet, vagy megnyithatja flash verzióban.

Következtetés

Ez egy nagyszerű videó nyerőgép, amely különösen kellemes a különböző, nagyon érdekes és jövedelmező bónusz funkciókkal. Természetesen bónusz téttel kell játszanod. Ellenkező esetben ez egy hagyományos nyerőgép lesz, a szokásos opciókkal.

 • szakaszNyerőgépek
 • GyártóAristocrat
 • Maximális arány125
 • Maximális szorzás5000 : 1
 • Progresszív jackpotNem
 • Dobok száma5
 • Vonalak száma25
 • JokersIgen
 • ScatterIgen
 • Egyenlő feltételek mellett játszaniIgen
 • Fogadjon a vonalra0.05 - 5
 • Bónusz játékoknév